Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Russell szívesen látná “a mezőny legjobb pilótáját” a csapatnál
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Russell szívesen látná “a mezőny legjobb pilótáját” a csapatnál

Az elmúlt hetek pletykáira reagálva George Russell azt mondta, szívesen látná Max Verstappen a Mercedesnél.

Bár Verstappennek 2028-ig szerződése van a Red Bullal, de bizonyos körülmények között felmondhatja a szerződését a holland. Jos Verstappen (Max apja) szerint a csapat integritása veszélybe kerülne, ha Horner nem távozik onnan. Az FIA csapatfőnöke, Mohammed Ben Sulayem pedig felszólította Verstappent, hogy nyilvánosan támogassa Hornert.

Ezek alapján azt is felttelezhetjük, hogy Verstappenék távozni készülnek a csapattól, és ha igen, akkor jó eséllyel a tavalyi második helyezethez, tehát a Mercedeshez igazolna Lewis Hamilton megüresedett helyére.

Russell így reagált a pletykákra:

“Szerintem bármelyik csapat a lehető legjobb versenyzői felállást szeretné elérni, és jelenleg Max a mezőny legjobb versenyzője.”

George Russell, Mercedes
Fotó: Mercedes AMG Petronas

“Tehát ha bármelyik csapatnak lenne esélye igazolni, 100%, hogy élne a lehetőséggel. Azt hiszem, a kérdés inkább a másik oldalon van, az ő oldalán és a Red Bull oldalán. Nyilván annyi minden történik ott, hogy nem tudjuk igazán, mi folyik zárt ajtók mögött, és végül ez most nem a mi dolgunk, de izgalmas lesz.”

Szerinte bizonyított Hamilton csapattársaként, így Verstappen mellett is megállná a helyét.

“Ez a harmadik szezonom Lewisszal, minden idők legjobb versenyzőjével, és úgy érzem, nagyon jó munkát végeztem mellette.”

“De végül is csak magamra koncentrálok. Hiszek magamban. Azt hiszem, bárkit le tudok győzni a rajtrácson. Csak rendelkezned kell ezzel a mentalitással. Szóval Lewis volt a viszonyítási alapom az elmúlt néhány évben, és az biztos, hogy elég jó viszonyítási alap volt.”

Christian Horner Dubajban folytat válságtárgyalást Max Verstappen menedzserével

Releváns cikkek