Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Russell jót szórakozik azokon, akik próbálják megszerezni Hamilton helyét
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Russell jót szórakozik azokon, akik próbálják megszerezni Hamilton helyét

George Russell elmondása szerint jót szórakozik a Toto Wolff telefonjára érkező hívásokon és üzeneteken.

Miután bejelentették, hogy Lewis Hamilton a Ferrarihoz igazol 2025-ben, rengeteg versenyző kezdett el érdeklődni a hétszeres világbajnok megüresedő helyéért.

A médiában több potenciális név is kering (Alonso, Antonelli, Sainz), de Russell nem aggódik amiatt, hogy ki lesz a csapattársa a következő szezonban.

“Érdekes néhány hónap lesz, meglátjuk, hogy mi történik.”- mondta Russell.

George Russell, Mercedes
Fotó: Mercedes AMG Petronas

“De részemről az elmúlt két évben minden idők legjobb versenyzőjének csapattársa voltam, és egyáltalán nem aggódom, hogy kik jönnek mellém. A legjobbak ellen szeretném megmérettetni magam, az elmúlt két évben is ebben volt részem.”

“Legyen szó tapasztalt vagy fiatal pilótáról. Úgy érzem, hogy személy szerint nagyszerű helyzetben vagyok ahhoz, hogy segítsek a csapat előremozdításában.”

“Szerintem minden csapat számára fontos, hogy jó összhang legyen a pilóták között, mert ez az összes mérnökre és az egész csapatra kihat, de végső soron Toto-é és az igazgatótanácsé a döntés”

“Sokat beszélgettünk már, és sokat voltam Totóval ezen a télen, szóval a pilóták neveinek felbukkanása a telefonján elég vicces volt, és még az én telefonomon is volt egy néhány telefonhívás és üzenet. Szóval ez elég érdekes volt, de csapatként nagyon jó lehetőségünk van és jó helyzetben vagyunk, hogy belevágjunk ebbe a következő fejezetbe, miután annyi sikert aratott Lewisszal a Mercedes.”

Hamilton: Nem igazán emlékszem a győzelem érzésére

Releváns cikkek