Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Ocon: Nem élvezzük ezt a helyzetet, amiben vagyunk
Fotó: Alpine
Formula 1

Ocon: Nem élvezzük ezt a helyzetet, amiben vagyunk

Esteban Ocon szerint a nehéz szezonkezdés ellenére mindenki motivált a csapatban.

Az Alpine egy új koncepcióval fejlesztette az idei autójukat, de egyelőre még nem sikerült megtalálniuk azokat a beállításokat, amiken jól működne. Ocon és csapattársa, Pierre Gasly a mezőny legvégére kvalifikálta magát a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon, majd a 17. és a 18. helyen fejezték be a versenyt.

Szaúd-Arábiában sem voltak jobbak, Gasly kiesett a verseny elején, Ocon pedig 13. lett. Ocon elismerte, hogy a helyzet kihívást jelent, de elmagyarázta, hogy a csapat továbbra is az autójával kapcsolatos problémák megértésére fog összpontosítani

“Nyilván tudjuk, hol vagyunk. Nem élvezzük ezt a helyzetet, amiben vagyunk. Azt hiszem, egyikünk sem Viryben vagy Enstone-ban sem élvezi annyira a hétvégi küzdelmet.”- mondta Ocon.

Pierre Gasly, Esteban Ocon, Alpine
Fotó: Alpine

“De ez egy hosszú szezon, és nyilvánvalóan azon dolgozunk, hogy optimalizáljuk az autót, megértsük, hol vannak a problémáink, és remélhetőleg megfordítjuk a dolgokat körülöttünk. Kimondani egyszerűbb, mint megtenni, tehát amíg el nem nem törtéik meg, addig csak szavak maradnak. De ez a csapat célja, és addig nem lazítunk, amíg el nem érjük a célt. Mindenkinek ez a célja.”

“Jó a morál a csapaton belül. Mindenki motivált, és jelenleg ez a legfontosabb.”

Arra a kérdésre, hogy mi a legnagyobb probléma az autóval, így válaszolt.

“Sok apróság van, ami nem úgy működik, ahogy szeretnénk, de a mezőny jelenleg olyan szoros, hogy a részletek hatalmas változást hozhatnak.”

“Szóval igen, meglátjuk, hol és hogyan haladunk előre az év során, de a cél a fejlődés.”

Jos Verstappen: Minden bizonnyal hatalmi harc folyik a háttérben

Releváns cikkek