Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Norris az időmérős eredményéről: Jobb, mint amire számítottam
Fotó: McLaren
Formula 1

Norris az időmérős eredményéről: Jobb, mint amire számítottam

Lando Norris nem számított arra, hogy be tud férkőzni az egyik Ferrari elé az időmérőn, most mégis sikerült.

Norris a kora reggeli időmérőn a 4. helyet tudta megszerezni, azonban Sergio Pérez büntetése miatt a harmadik helyről indulhat a holnapi versenyen. Csapattársa, Oscar Piastri ideje a hatodik helyre volt elég, tehát vasárnap az ötödik helyről indulhat majd.

A McLaren pilótáját arról kérdezték először, hogy számított-e erre az eredményre az időmérőn.

“Azt mondanám, igen. Valószínűleg jobb, mint amire számítottam, őszintén. Azt hittem két Ferrari, két Red Bull lesz, nem számítottam arra, hogy megelőzöm az egyiket. Charlest sikerült, így valószínűleg még nagyobb meglepetés ez számomra.”

Lando Norris, McLaren
Fotó: McLaren

“De igen, őszintén szólva elégedett vagyok a mai nappal. Nem úgy éreztem, hogy ilyen jól sikerült volna ezen a hétvégén. Küzdöttem, hogy összerakjam a dolgokat és, hogy jól érezzem magam az autóban. ”

“Amint ezt megteszem, úgy érzem, sokkal több köridőt tudok kihozni belőle, de ezt nagyon nehéz megtenni. De igen, azt hiszem, ez egy jó nap nekünk, mint csapatnak, jó kiindulási helyzet holnapra. Ez egy hosszú verseny, valószínűleg több boxkiállással, szóval több dologra is számítanunk kell.”

“Ezért szerződtem még sok évre a McLarenhez. Elégedett vagyok azzal, hogy hol tartunk, amit csinálunk, és amiken igyekszünk javítani.”

“Úgy gondolom, hogy mindannyian rendkívül keményen dolgozunk rajta, és néhány jó dolog fog jönni, és van készülőben. Szóval vannak dolgok, amikre számítani kell, de ez egy pozitív nap volt, jobb, mint amire számítottunk, és szerintem jó szereplés volt a Ferrari és a Red Bull ellen, nagyon elégedett vagyok ezzel.”

Russell jobb munkát végez, ismerte el Hamilton Q2-es kiesés után

Releváns cikkek