Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Hamilton: Ez életem legrosszabb szezonkezdése
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Hamilton: Ez életem legrosszabb szezonkezdése

Lewis Hamilton elmondása szerint ez “élete legrosszabb szezonkezdése”, ami az egész csapatot megviseli lelkileg.

Hamilton az időmérőn nem jutott be a Q3-ba, tegnap nem tudta befejezni az Ausztrál Nagydíjat, ugyanis a 17. körben megadta magát alatta az autója. A verseny végén George Russell is kiesett, tehát ez volt az első verseny, amit egyik Mercedes sem fejezett be a 2018-as Osztrák Nagydíj óta.

Hamilton idei legjobb helyezése egy 7. hely, amit még a szezonnyitón sikerült összehoznia, Bahreinben.

“Ez életem legrosszabb szezonkezdése.Egyértelműen rosszabb, mint 2009.”

Lewis Hamilton, Mercedes
Fotó: Mercedes AMG Petronas

“Szerintem ez lelkileg kemény. Szerintem a csapat összes tagjának, mivel annyi munka történt télen mindenki részéről, és izgatott és motivált vagy, hogy a győzelemért harcolhass, aztán nyilvánvalóan nem ez a helyzet.”

“És akkor még lehet, hogy második vagy harmadik leszel, de nem így van, és még tovább zuhansz, és rengeteg érzelmen mész keresztül.”

“Kihívást jelent, de továbbra is inspirálnak azok az emberek, akikkel együtt dolgozom. Továbbra is erőfeszítéseket tesznek. és ez a legfontosabb.”

Ezek ellenére Hamilton mégsem érzi magát rosszul a kiesése után.

“Megelpő módon, elég jól érzem magam. Csak próbáltam más perspektívában tartani a dolgokat. Lehetne sokkal rosszabb is. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek, nagyon élveztem az itt töltött időt Ausztráliában. Még mindig élvezem a csapattal való munkát.”

“Persze szívesen harcolnék a győzelemért és befejezném a versenyeket. Sosem jó érzés, amikor az ember végigjárja az utat, és még a felét sem látja a versenynek, de azt tudom, hogy vissza fogunk térni.”

“Könnyű beleragadni a pillanatba, és erre az egy dologra koncentrálni, de jelenleg határozottan a nagyobb kép áll a középpontban, és az is, hogy rájössz, hogy nem tudsz mindent irányítani.”

“Csalódott leszel, mert nem nálad van az irányítás, de ha el tudod engedni, és ez az, amit én csinálok… Ez nem jó, nem vagyok boldog, de nagyszerű napom lesz holnap és ezen a héten keményen fogok edzeni.”

Alonso: Kiábrándító, hogy büntetést kaptam egy kemény, de tisztességes versenyzésért

Releváns cikkek