Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Bottas és Zhou is változást követel a csapatban
Fotó: Stake F1 Team Kick Sauber
Formula 1

Bottas és Zhou is változást követel a csapatban

Valtteri Bottas és Zhou Guanyu szerint a csapatnak azonnali fejlesztésekre van szüksége.

Bahrein és Szaúd-Arábia után Ausztráliában is küzdött a kerékcserékkel a Stake, rengeteg időt vesztettek az elrontott kiállásokkal.

Bottas elképesztően hosszú, 30 másodperces kerékcseréje azt a kis ponszerzési esélyt is elvette a finntől, ami maradt neki az időmérő után.

Bottas a futam után kiemelte a kérdést, hogy továbbra is dolgozniuk kell,ha a Stake versenyezni akar riválisaival a pontokért a következő versenyeken.

„Nem valami jó. Tudjuk, hogy van dolgunk ezekkel kapcsolatban.”

large 2024 Australian Grand Prix Saturday | Rajtvonal Magazin
Fotó: Stake F1 Team Kick Sauber


„Frusztráló, mert úgy gondolom, hogy jó tempónk volt, jó rajtunk volt, és ideális esetben pontokat kellett volna szereznünk. Ez nehéz.”

„Az a helyzet, amelyben voltam, amikor a kiesések (Verstappen és Hamilton kiesése) megtörténtek, határozottan pontokkal kellett volna kijönnünk. A 30 másodperces boxkiállás nem igazán elfogadható, de dolgozunk rajta.”

Zhou, aki a 15. helyen végzett Bottas mögött, hasonló véleményen volt csapattársával.

„Úgy gondolom, hogy ez nem jelentet jelentős változást a versenyemben, de nyilvánvalóan még mindig vannak problémáink.” – mondta Zhou.

„Egy kicsit jobban meg kell vizsgálnunk, miért is van ez valójában.”

„Természetesen ez egy olyan dolog, amit a hátralévő futamokra mindenképpen prioritásként kell megoldani, mert ez nagyon fontos.”

A Kick Sauber egyike annak a három csapatnak a Williams és az Alpine mellett, amelyek még nem szereztek pontot ebben a szezonban.

Wolff már nem optimista, inkább “megütné magát”

Releváns cikkek