Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Horner: Megtanultam, hogy ne hallgassak túl sokat arra, amit Toto mond
Fotó: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Horner: Megtanultam, hogy ne hallgassak túl sokat arra, amit Toto mond

Christian Horner reagált Toto Wolff Japán Nagydíj után tett kijelentéseire.

Wolff kissé csalódottan nyilatkozott a Japán Nagydíj után, a mondatai alapján egy idegig nem számít Verstappen hanyatlására.

“Idén senki sem fogja elkapni Maxet.” – mondta Wolff, miután Verstappen megszerezte harmadik győzelmét az évben. “A vezetése és az autója egyszerűen lenyűgöző. Látható, ahogyan kezeli a gumikat. Ez a szezon kb. a többiek harcáról szól.”

Horner szerint még nagyon koraiak az ilyen kijelentések, hiszen még csak a 4. versenyen vagyunk túl a 24-ből.

„Nagyon korai még leírni az évet. Még 20 verseny van hátra” – válaszolta Horner Wolff megjegyzéseire. “Az évek során megtanultam, hogy ne hallgassak túl sokat arra, amit Toto mond.”

Horner, Red Bull, Toto
Fotó: Bryn Lennon / Getty Images / Red Bull Content Pool

Verstappen, aki Ausztráliában kiesett, majd Japánban újra nyerni tudott, így nyilatkozott.

“Melbourneegy kis megakadás volt. De amit ma tettünk, azt akarjuk csinálni, és ez a célunk minden egyes hétvégén (a győzelem).”

“Még mindig nagyon hosszú a szezon. Nem akarok túl sokat gondolkodni a szezon hátralévő részéről. Nagyon szeretném versenyről versenyre megélni.”

“Tudom, hogy lesznek olyan pályák, amelyek nem biztos, hogy olyan kedvezőek számunkra. Ha viszont olyan pályákra érünk, ahol tudjuk, hogy gyorsak lehetünk, akkor ezt igazán ki kell használnunk, és a maximális pontokat kell megszereznünk. csapat, és továbbra is erre fogunk törekedni.”

“Az eddigi előzményeket tekintve az utcai pályák általában egy kicsit nehezebbek számunkra. Úgy gondolom, hogy az autónk kicsit javult, az alacsony sebességnél.”

“De természetesen egy utcai pályán ez nem csak az alacsony sebesség, hanem a vezethetőség és a kerékvetők meglovaglása is számít. Szóval általánosságban az autó vezetése. Szóval ezek a dolgok egyelőre még egy kicsit ismeretlenek, hogy miken kell javítanunk.”

Marko: Tsunoda, Verstappen és Alonso szintjén van

Releváns cikkek