Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Magyar Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Horner Miamiról: Nem a világ legjobb pályája
Fotó: Chris Graythen / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Horner Miamiról: Nem a világ legjobb pályája

A jövő hétvégén ismét Miamiban vendégszerepel a Forma-1. Ahol immár harmadszorra a Hard Rock Stadiont körülvevő utcai pályán versenyeznek majd.

Christian Horner elmondta, milyen elvárásai vannak a nagydíjjal kapcsolatban.

A Miami Nagydíj egyike annak a három nagydíjnak, amelyet az Egyesült Államokban rendeznek. Az, hogy manapság már három futamot is rendeznek, nem meglepő.

A Netflix Drive to Survive című sorozata miatt rengeteg amerikai nézője lett a sportágnak. Az Amerikai Nagydíjakkal való bővülés még inkább növelheti a sportág ismertségét az Egyesült Államokban.

Az eddig Miamiban rendezett nagydíjak mindegyikén látványos műsort láthattunk. Bár Horner nagyra értékeli az eseményt, van egy apró megjegyzése.

“Szerintem, nézd, Miami egy nagyszerű esemény. Nem a világ legjobb versenypályája, de fantasztikus esemény. És Miami egy olyan különleges hely, ahol versenyezni lehet. Szerintem a második év Miamiban jobb volt, mint az első. Nincs kétségem afelől, hogy a harmadik év még jobb lesz.”

Akárcsak Sanghajban, Miamiban is ismét sprint hétvége lesz.

“Ezzel a sprint formátummal ez is egy másik dinamikát jelent. Az amerikai versenyzés mindig különleges. Szerintem ez egy hatalmas látogatottságú verseny lesz. Szóval mindig nagy, mindig zsúfolt verseny” – zárta brit szakember.

Íme az ide, 2024-es Miami Nagydíj menetrendje

Releváns cikkek