Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Aukcióra bocsátják Oscar Piastri monacói sisakját
Fotó: McLaren
Formula 1

Aukcióra bocsátják Oscar Piastri monacói sisakját

Most bárki megszerezheti Oscar Piastri sisakját, aukcióra bocsátják az Ayrton Senna előtt tisztelgő sisakot.

Mivel a McLaren csapata egyedi Senna ihletésű festést viselt a Monacóban, Piastri is különleges festésű sisakot viselt, hogy tisztelegjen a háromszoros világbajnok előtt. A hétvégén a 23 éves versenyző a második helyen fejezte be a versenyt, ami az eddigi legjobb eredménye 2024-ben.

„Megtiszteltetés volt Monacóban egy Senna ihletésű sisakban versenyeznu, és tisztelegni egy ilyen példakép előtt.” – kommentálta Piastri. „Hat győzelmével ikonikus volt azon a pályán, és örülök, hogy egy sikeres hétvégét zárhattam az ő színeiben.

“Nagyon boldog vagyok, hogy támogathatom azt a nagyszerű munkát, amelyet az Instituto Ayrton Senna végez a lehetőségek megteremtésében és az életek megváltoztatásában, és remélem, hogy a sisak bevétele egy ilyen nagyszerű ügyet segíthet.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

F1 Authentics® (@f1authentics) által megosztott bejegyzés

Barry Gough, az aukciónak otthont adó F1 Authentics és Memento Exclusives vezérigazgatója és alapítója így nyilatkozott: „Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen hihetetlen célt támogathatunk Oscar Piastri különleges sisakjának aukciójával.”

„Ez a hihetetlen darab nem csak tisztelgés a néhai F1-es legenda előtt, hanem egyben Piastri Monacói sisakja. Fantasztikus emléktárgy, amely segít a jótékonysági szervezet számára fontos összegek összegyűjtésében.”

Stella megdicsérte Oscar Piastrit a lenyűgöző formája miatt

Releváns cikkek