Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Bearman kitűzte a célját a pénteki szabadedzésre
Fotó: LAT Images / Haas
Formula 1

Bearman kitűzte a célját a pénteki szabadedzésre

Oliver Bearman a pénteki szabadedzésen a Haas színeiben gyakorolhat. A hétvége előtt beszélt arról, milyen céljai vannak rövid- és középtávon.

Bearman 2024-ben a tervezett hat FP1-es beugrása közül a másodikat a Haas színeiben teszi meg a Spanyol Nagydíjon. Utoljára májusban vett részt az imolai edzésen, és a 19 éves pilóta ki is tűzte a célját. amit remél, hogy ezúttal sikerül elérnie.

„Két szabadedzésem lesz a következő három hétvégén, szóval nagyon várom, hogy visszatérhessek a ritmusba a Haassal.”

Oliver Bearman, Haas, F1
Fotó: LAT Images / Haaa

„Természetesen az a személyes célom, hogy folyamatosan fejlesszem magam, és azokon dolgozom, amiket gyenge pontként láttam magamon, amikor az F1-ben vezettem.”

„Remélhetőleg a csapat számára is hozhatok néhány adatot, mert természetesen az első edzés… Ez az edzés fő célja. De igen, ezek nagyon hasznos foglalkozások számomra, hogy felkészüljek a jövőre.”

Arra a kérdésre, hogy hogyan egyensúlyozik az F1 és az F2 között, – ahol a Prema Racinggel versenyez – Bearman így válaszolt: „Először is nagyon nehéz egyensúlyozni.”

„Különösen egy ilyen hétvégén nagyon elfoglalt vagyok, nagy a lelki nyomás, sok mindent el kell viselnem. De szeretem a kihívást, jó a felkészülés.”

„Az elmúlt néhány hónap Szaúd-Arábia óta elég őrült volt. Nagyon el voltam foglalva az F1-es teszteléssel. Eléggé sűrű volt a naptáram, de szeretem. Nagyon élveztem, és nagyon jó volt.”

Mivel a 2025-ös F1-es pilóták piacán számos lépést még nem erősítettek meg, Bearman azok közé a nevek közé tartozik, akik esélyesek Nico Hülkenberg megüresedő helyére.

Azzal kapcsolatban, amit a csapat mondott neki a kilátásaival kapcsolatban, így nyilatkozott: „Nem kaptam semmi különös infót, de úgy gondolom, hogy a személyes célom, ahogy mondtam, az, hogy továbbra is dolgozzak magamon, és a legjobb teljesítményt nyújtsam. Azt hiszem, ha ezt megteszem, remélhetőleg jó pozícióban leszek.”

James Allison: Hülyének éreztük magunkat, hogy ezt eddig nem láttuk…

Releváns cikkek