Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Brit Nagydíj kezdetéig
Új videó a YouTube csatornánkon!
Max Verstappen barátnője megtörte a csendet az állítólagos szakításról
Fotó: Rudy Carezzevoli / Getty Images / Red Bull Content Pool
Bulvár hírek

Max Verstappen barátnője megtörte a csendet az állítólagos szakításról

A brazil modell, Kelly Piquet foglalkozott a Max Verstappennel való kapcsolata körüli pletykákkal.

A Forma-1 rajongói találgatásokba bocsátkoztak Kelly Piquet és az F1-es pilóta Max Verstappen kapcsolatának állásáról, de a brazil modell gyorsan pontot tett a pletykák végére.
Az aggodalmak akkor merültek fel egyesek fejében, amikor néhány közösségi média felhasználó észrevette, hogy Piquet Instagram-profilján már nem jelenik meg a barátjának, Max Verstappennek dedikált kiemelése.

Kiderült azonban, hogy ez csak egy hiba volt, és Piquet tisztázta a helyzetet azzal, hogy egy történetet osztott meg Verstappen tiszteletére, aki Ausztriában megszerezte zsinórban negyedik pole pozícióját.
A ragyogó életmódjáról és F1-es kapcsolatairól ismert Piquet, aki a háromszoros F1-es világbajnok Nelson Piquet lányaként folyamatosan támogatta Verstappent az elmúlt évek során.

Piquet korábban az orosz versenyzővel, Daniil Kvyattal járt, akivel egy közös lányuk van, Penelope.

Kelly, aki a Formula E motorsport PR és közösségi média területén dolgozott, ismerős arc a boxutcában, és gyakran mutatja be csillogó életmódját az Instagramon, ahol több mint 1,1 millió követőt gyűjtött össze.

Piquet Instagram-oldalán modellfotók, fényűző úti célok és szívmelengető pillanatok láthatók a lányával, Penelope-val. Gyakran fejezi ki szeretetét és támogatását Verstappen iránt, többek között születésnapi tisztelgésekkel és büszkeséggel teli üzenetekkel.

Piquet azonban azt is megosztotta, hogy aggódik Verstappen biztonságáért, miután a közelmúltban balesetet szenvedett a pályán.

Horner: Ricciardo nagyon versenyképes

Forrás: gptoday.com  

Releváns cikkek