Quantcast
Legfrissebb híreink
Hátralévő idő a Spanyol Nagydíj kezdetéig
Geri Halliwell hónapokkal a Christian Horner-botránya után elhagyta férje vezetéknevét
Fotó: Clive Rose / Getty Images / Red Bull Content Pool
Bulvár hírek

Geri Halliwell hónapokkal a Christian Horner-botránya után elhagyta férje vezetéknevét

Geri Halliwell az elmúlt hónapokban kiállt férje, Christian Horner mellett.

Geri Horner a Diorral közös új videójában visszatért leánykori nevéhez, a Halliwellhez.

A döntés, hogy visszaveszi a leánykori nevét, s amellyel a Spice Girls tagjaként tört be a köztudatba, mindössze néhány hónappal azután született, hogy férje, a Red Bull vezetője, Christian Horner belekeveredett egy munkatársával kapcsolatos botrányba.

Christiant az év elején egy női alkalmazott nem megfelelő viselkedéssel vádolta meg, de következetesen tagadta, hogy bármi rosszat tett volna, majd a vádak kivizsgálása után tisztázták a vádak alól.

Geri végig kiállt a férje mellett a saga során, bár a közelmúltban történt névváltoztatás a popsztár rajongói és a Red Bull követői körében is szemöldökráncolásra késztette.

A francia Dior divatcéggel közös videó részeként az 51 éves hölgy a márka skóciai történetét vizsgálta meg a június 3-án a crieffi Drummond Castle-ben megrendezésre kerülő kifutó show előtt.

Miután a kamera Gerrire pásztázott, a globális szupersztár így mutatkozott be:

“Hello! Én vagyok Geri, Geri Halliwell”.

Geri Halliwell-Horner’s Dior Cruise 2025 Day

Accompany Geri Halliwell-Horner to The Gleneagles Hotel where she learns about the House’s long association with Scotland and the show held there in 1955, before she leaves later for the #DiorCruise 2025 unveiling at Drummond Castle, where the collection by Maria Grazia Chiuri writes the latest chapter in this ongoing story.

Geri akkor vette fel férje vezetéknevét, amikor 2015-ben összekötötte az 50 éves férfival az életét, bár nemrég úgy döntött, hogy “Halliwell-Horner” néven emlegeti magát, és megváltoztatta Instagramját is, hogy tartalmazza új preferenciáját.

Christian és Geri az elmúlt hónapokban egységes frontot képviseltek, hogy eloszlassák a találgatásokat, bár a Diorral való munka közbeni bemutatkozása ismét mikroszkóp alá helyezhette kapcsolatukat egy olyan időszakban, amikor úgy tűnt, hogy a megpróbáltatások a végéhez közelednek.

Horner rendszeresen megköszönte feleségének a támogatását, különösen akkor, amikor kiállt mellette, miközben őt helytelen viselkedéssel vádolták.

Márciusban így nyilatkozott:

“Nagyon hálás vagyok, hogy van egy gyönyörű családom és egy nagyon támogató feleségem. Én vagyok az egyetlen, akit megneveztek ebben az ügyben. Így természetesen nagyon megterhelő. Amikor gyerekek, család, szülők érintettek.Ez nem szép dolog” – mondta a média képviselőinek.

“Most már elég a családomat ért behatolásból. Tovább kell lépnünk.”

“Nyilvánvaló, hogy rengeteg hírverés övezi ezt az ügyet. De vissza kell térni arra az alapra, hogy felvetettek egy panaszt, kivizsgálták és elutasították.”

Ricciardo: Villeneuve baromságokat beszél, túl sokszor ütötte be a fejét

Releváns cikkek