Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Magnussen: “Nem gondoltam volna, hogy ennyire hiányzott az F1”
BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT, BAHRAIN - MARCH 10: Kevin Magnussen, Haas F1 Team during the Bahrain March testing at Bahrain International Circuit on Thursday March 10, 2022 in Sakhir, Bahrain. (Photo by Carl Bingham / LAT Images)
Formula 1

Magnussen: “Nem gondoltam volna, hogy ennyire hiányzott az F1”

Kevin Magnussen ült be Nikita Mazepin megüresedett helyére és most elmondta a tapasztalatait és, hogy miért mondott azonnal igent Günther Steiner ajánaltára.

 

Az újságírók már első bahreini tesztnapon rávetették magukat az “újonc” Magnussenre és megkérdezték, miért mondott igent?

“Mikor Günther felhívott azonnal igent mondtam. Aztán arra gondoltam: Igent kellett mondanom? Mi lett volna a jó döntés? Aztán rájöttem: Igen, ezt kell csinálnom, túl izgalmas ahhoz, hogy kihagyjam.”

Volt munkatársai is örömmel fogadták Magnussent, akinek le sem lehetett törölni a mosolyt az arcáról mikor először bement a garázsba.

MoneyGram Haas F1 Team on Twitter: “Lots of hugs and lots of smiles 🤗😁It’s great to have you back, Kevin! #HaasF1 pic.twitter.com/V9R7ryRR9W / Twitter”

Lots of hugs and lots of smiles 🤗😁It’s great to have you back, Kevin! #HaasF1 pic.twitter.com/V9R7ryRR9W

Kevin Magnussen 2017 és 2020 között volt a Haas egyik pilótája, ám egy éve csapattársával – Romain Grosjeanal – együtt elküldték őket a csapattól, hogy Mick Schumacher és a nemrég kirúgott Nikita Mazepin vegye át a helyüket.

magnussen 2 | Rajtvonal Magazin
forrás: Haas Media

A Haas idén sem a legszerencsésebb csapatok közé tartozik, ugyanis miután szerződést bontottak a főszponzorukkal és elküldték az egyik versenyzőjüket, még a csomagjaik is késnek a tesztnapokról, így kevesebb idejük lesz a tesztek lefutattására

 

Forrás: f1.com

 

Slide Up
x
Következő

Magnussen: "Nem gondoltam volna, hogy ennyire hiányzott az F1"

Releváns cikkek