Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Hamilton “Reméltem, hogy három tizeden belül leszünk a többiekhez képest, de végül egy másodperccel maradtunk el tőlük”
Formel 1 - Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Großer Preis von Frankreich 2022. Lewis Hamilton Formula One - Mercedes-AMG Petronas Motorsport, 2022 French GP. Lewis Hamilton
Formula 1

Hamilton “Reméltem, hogy három tizeden belül leszünk a többiekhez képest, de végül egy másodperccel maradtunk el tőlük”

Miután a Lewis Hamilton a 4. helyet szerezte a Francia Nagydíj időmérőjén, ő maga is elismerte, hogy a Mercedes sokkal messzebb van, mint ahogy azt a riválisaik várták.

“Azzal a reménnyel jöttem ide a hétvégére, hogy sikerül végre ledolgoznunk a hátrányt, és három tizeden belül leszünk (a többi csapathoz képest, a szerk.), nem pedig egy másodpercre.” – adta meg a válaszát a RaceFans.net számára az időmérő után.

A Mercedes azt gondolta, hogy a gyors kanyar kombinációk, az egyenletes aszfalt és a magas hőmérséklet a Paul Ricard-i pályán, könnyen a csapat kezére játszhatja a győzelmi esélyeket. S csakugyan Hamilton is hasonló reményekkel indult neki a francia hétvégének, aminek segítségével, mint egy ugródeszka, vethetik bele magukat a következő Hungaroringi versenybe. Ami a következő héten, július 30-31-én kerül megrendezésre.

M326024 | Rajtvonal Magazin
Formel 1 – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Großer Preis von Frankreich 2022. George Russell
Formula One – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, 2022 French GP. George Russell

“A három tizeddel, azt reméltem ahogy a következő versenyen felzárkózhatunk az élmezőnyre, és harcban lehetünk Budapesten. Viszont, ha bármi egyéb, akkor még el fog tartani egy ideig, de lehetséges.”

Hamilton a 4. helyet szerezte meg a rajtrácson, csak kilenc tizeddel elmaradva Charles Leclerc első helyét érő időtől, és két tizeddel, csapattársa George Russell előtt. Hamilton szerint a kör jó volt, de messze volt a többiek tempójától.

“Nagyon elégedett voltam a körömmel a végén, ez egy gyönyörű kör volt, de egy másodperccel volt rosszabb. Szóval, valamilyen okból most sokkal távolabb vagyunk ezen a hétvégén. Viszont akkor az egész csomag rosszabb tényleg. Az első két csapat pedig a saját ligájukban játszik.” – zárta szavait Hamilton az időmérővel kapcsolatban.

Slide Up
x

Releváns cikkek