Quantcast
Sebastian Vettel feltűnt az Instagram oldalán
Legfrissebb híreink
Sebastian Vettel feltűnt az Instagram oldalán
Formula 1

Sebastian Vettel feltűnt az Instagram oldalán

A kora reggeli órákban kezdték el megosztani egyes felhasználók, hogy a négyszeres világbajnok, Sebastian Vettel, végül beadta a derekát és regisztrált az Instagram felületére

Tudni kell róla, hogy ez idáig minden ilyen jellegű közösségi média felületet került, és még a családjáról is alig tudhattunk az elmúlt évek során.
Volt kollégája és egyben barátja, Kimi Raikkönen is csak 2017 utolsó napjaiban regisztrált a felületre, ami a versenyzők számára igazán jó PR lehetőségeket nyújthat.
Például, csak megemlítve Lewis Hamiltont és Lando Norrist is, akik a közösségi média felületeiket főképp a saját élményeik megosztására használják, de nem ritka, hogy a különböző jótékonysági szervezetek ékes szószólójaként is feltűnnek ezeken az oldalakon.

Vettel insta | Rajtvonal Magazin

Tehát Sebastian Vettel ezek szerint a tettek mezejére lépett, amit mi sem bizonyíthat jobban, mint hogy a profiljára a következőket írta, „Négyszeres F1-es Világbajnok”, a továbbiakban pedig még azt is hozzáfűzte, hogy „Van még verseny, amit még meg lehet nyerni”.
A fiókja eredetiségét még a neve mellett található kék színű pipa ikon is igazolja, ami igazán jót jelent.
Az oldal még üresen tátong, viszont Sebastian öccse, Fabian Vettel Instagram posztja szerint 12 órától várhatunk újabb újdonságot Sebastian fiókján. Így ma sem maradunk izgalmak nélkül!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabian Vettel (@fabian_vettel)

Reklám

Borítókép forrás: Instagram: astonmartinf1

Releváns cikkek