Quantcast
Perez számára nem lenne nehéz döntés maga mögött hagyni az F1-et
Legfrissebb híreink
Perez számára nem lenne nehéz döntés maga mögött hagyni az F1-et
Sergio Pérez
Formula 1

Perez számára nem lenne nehéz döntés maga mögött hagyni az F1-et

Sergio Perez megerősítette, hogy továbbra a Red Bull alakulatának a tagja marad 2024-ig, és arról is értekezett, hogy milyennek gondolja az életét a száguldó cirkusz után.

Sergio Perez szerint nem lenne nehéz számára tovább lépnie a Formula 1-ből amikor eljön az erre alkalmas idő, hiszen az élete más területein is ki tud teljesedni.
A mexikói korábban már stabil alapokra helyezte a jövőjét, mivel a Red Bull-al 2024-ig írt alá. S ahogy jelen legi körülmények állnak, Perez 34 éves lesz amikor a szerződése le fog járni, de nem látja úgy, hogy akkor véget fog érni a karrierje.

„Még mindig van egy szerződésem 2024-ig, de nem tudom elképzelni, hogy ezután véget fog érni a pályafutásom,” jegyezte meg a német Sport Bild számára.

„Még túlságosan fiatal vagyok hozzá, és még jól szeretném érezni magamat. Még ha a sport sok időt is vesz el, de ez így működik.”

„A Formula 1 az életeddé válik, amit utána nem felejtesz el. Aztán a végén, ez nem lesz nehéz [döntés] nekem.”

265027891 994829481245334 2882556258759494591 n | Rajtvonal Magazin

Reklám

Ha arról van szó, hogy mennyire lenne nehéz számára maga mögött hagyni a sportot, akkor szerinte ez könnyen menne számára, hiszen a legboldogabb pillanatait a versenypályáktól messze, a családjával élte meg.

„A legszebb pillanataimnak semmi közük a versenyzéshez,” mondja Perez, aki nem mellesleg 3 gyermek édesapja.

„Például a gyerekeim születése, de még a legegyszerűbb dolgok is sokat jelentenek, mint amikor egy taco-t veszek 20 pezóért [399 Ft] Mexikóban, amikor a családommal töltöm az időmet. Ezek azok a pillanatok, amiket nem tapasztalsz meg a Formula 1-ben.”

Képforrás/Borítókép: Instagram, schecoperez

Releváns cikkek