Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Bemutatták az új “sárga” Ferrari festést
Scuderia Ferrari Multimedia
Formula 1

Bemutatták az új “sárga” Ferrari festést

A Ferrarisok hazai hétvégéjén új festést kap az autó, de a rajongói találgatások nem teljesen jöttek be.

Nemrég mutatta be a Ferrari a limitált sárga színű szerelését amit gyorsan elkapkodtak, ezek után kezdtek jönni a találgatások, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő Olasz Nagydíjon vajon milyen változásokat fog még bemutatni a csapat. Az új sárga pólókkal főleg a márka 75. évét ünneplik meg, és egyben a monzai versenypályának a 100. évét.

 

A csapat tényleg bemutatott egy új fényezést az autón, de a leleplező videón kiderül, hogy nem sikerült kitalálniuk a rajongóknak az újítást, mert az autó nem borult teljesen sárgába, mint hitték. Egy kevéske sárgulás vélhető az autón, a hátul lévő fekete színeket cserélték le főleg sárga domináns mintára, de az autón nem történt annyi változtatás, mint hittük.

 

 

A Ferrari Twitterét böngészve már megmutatták a hétvégére tervezett versenyfelszerelésüket is, amik nem meglepően elhagyva az autón nem elhagyott piros színt, be fog sárgulni ugyan úgy, és sárga-fekete színekbe fog pompázni. Ami még tudható, hogy a sisakjuk is új festést fog kapni, ahol ugyanúgy a sárga szín fog dominálni Enzo Ferrari szülővárosának címere elött tisztelegve.

 

 

Borítókép/képforrás: Twitter / Scuderia Ferrari Multimedia

Slide Up
x

Releváns cikkek