Quantcast
Legfrissebb híreink
A Honda-RedBull barátság még mindig erős
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - DECEMBER 12: Race winner and 2021 F1 World Drivers Champion Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing celebrates in parc ferme during the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on December 12, 2021 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Clive Rose/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202112130220 // Usage for editorial use only //
Formula 1

A Honda-RedBull barátság még mindig erős

A Japán gyártó a hétvégén megrendezett nagydíj miatt fel fog tűnni a Red Bull és az AlphaTauri oldalán is.

Annak ellenére, hogy a mostani évben már nem gyárt motort a Honda a csapatoknak, a Japán Nagydíjon kiemelkedő matricát kapnak az autó oldalára. A Honda még mindig a csapat technikai szponzora a Red Bull-nak.

WTF1 on Twitter: “The Honda logo will be back on the Red Bull and AlphaTauri from the Japanese Grand Prix onwards 👀 pic.twitter.com/Rjlgj4NzLL / Twitter”

The Honda logo will be back on the Red Bull and AlphaTauri from the Japanese Grand Prix onwards 👀 pic.twitter.com/Rjlgj4NzLL

Christian Horner a Red Bull főnöke ezt nyilatkozta a hétvégével kapcsolatban: “A mi célunk az, hogy egy olyan domináns motort tudjunk készíteni, ami nagyon sikeres lesz előreláthatóan 3 évig. Ennek jegyében Suzukától fogva újra üdvözöljük a Honda logót az autónkon.”

A Honda igazgatója, Koji Watanabe ezt nyilatkozta: “A Honda Racing Corporation logó az autó orrán és a Honda logó az autó oldalán mindkét csapatnál reprezentálja az erős kötelékeket a Honda és a Red Bull csapat között. Nagyon örülünk, hogy ezeket az autókat a Japán Nagydíjon mutathatjuk be, ahol a Honda a címadó szponzor.”

Ezzel fog tovább fejlődni a Honda és az Red Bull közötti barátság, kötelék.

 

 

Borítókép/képforrás: Clive Rose/Getty Images/Red Bull Content Pool,  Twitter: @redbullracing, @WTF1official

Releváns cikkek