Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Palmer: Ha nem lesznek kaotikusak a versenyek, akkor Verstappen nyerni fog
Formula 1

Palmer: Ha nem lesznek kaotikusak a versenyek, akkor Verstappen nyerni fog

Jolyon Palmer szerint az Interalgosi pályán az egyik legkaotikusabb versenyeknek kell lennie ahhoz, hogy megálljon a Red Bull nyerési sorozata.

Jolyon Palmer aki korábban már a Formula 1-et is megjárta, és aki jelenleg a BBC és a F1TV-vel karöltve kommentál és csinál elemzéseket a versenyekről, reményei szerint egy kaotikus versenyt fogunk kapni a Brazil Nagydíjon, ahol pluszban egy sprintversennyel is meglesz toldva az esemény, aminek a formációjáról itt irtunk, ezzel is izgalmasabbá téve a hétvégét.

Ezért ezen a hétvégén Max Verstappen újabb kihívás elé áll, talán megszerezve ezzel karrierje 15. futamgyőzelmét egy szezonon belül, ami eddig senki másnak nem sikerült.

A Red Bullal együtt a Ferrari és az elmúlt versenyek alatt feléledést mutató Mercedes is a domináns csapatok között áll, akik a dobogó reményeit erősen a kezükben tarthatják, míg a többi csapat ennek a lehetőségnek a megkaparintására pályázik a szezon kezdete óta.

Jolyon Palmer

A Brazil Nagydíj az egyike azon versenyeknek az elmúlt szezonok során, ahol izgalmas események szemtanúi lehettünk, amint amit az exversenyző Jolyon Plamer is remél ezen a hétvégén.

“Pár incidenst és pár biztonság autós fázist [várok], azt amire nem lehet számítani”, reagált Palmer a F1 Nation podcastjában amikor a versenyről lévő reményei kapcsán kérdezték.

“Az egyedüli meglepetés pódium idén Norrisé volt Imolában. Az előző évben láthattuk Ocont nyerni, mint ahogy azt is, hogy Alonso ismét a pódiumon álhatott, ott volt Vettel és Gasly pódiuma és Ricciardo is nyert egy versenyt monzában. Mindez pedig az előző évben történt.”

“Ebben az évben csak Norrist láthattuk a dobogón Imolában, ami szintén egy ilyen sprint versenyen történt meg.”

 

 

Borítókép/képforrás: F1.com, Instagram, @jolyon_palmer

Slide Up
x

Releváns cikkek