Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
A Red Bull is bemutatta az idei festésüket
Fotó: Mike Coppola/Getty Images/Red Bull Content Pool
Formula 1

A Red Bull is bemutatta az idei festésüket

A Red Bull bemutatta az RB19-es versenyautójuk festését, amellyel 2023-ban a versenyzői és a konstruktőri bajnokságukat is meg akarják védeni.

Mivel az RB19 vázát csak a szezon előtti tesztek során mutatják meg a világnak, a Red Bull arra használta fel az eseményt, hogy bemutassa az új szponzorokat, amelyek megjelennek majd az autójukon, és megerősítse, hogy az amerikai autóipari óriással, a Forddal való jövőbeli partnerséget.
A csapat 2014 óta először indul a 2023-as szezonba kétszeres bajnokként, Max Verstappen pedig szeretné megvédeni címét és megszerezni harmadik világbajnoki címét.

A Honda logói a Red Bull és a testvércsapat AlphaTauri autóin maradnak 2023-ban, annak ellenére, hogy a Honda 2021 végén kiszállt az F1-ből. A Red Bull ismét a Honda által tervezett erőforrásokat fogja üzemeltetni és karbantartani a Red Bull Power Trains égisze alatt.

Red Bull, Ford
Fotó: Arturo Holmes/Getty/Red Bull Content Pool

A Red Bull minden idők egyik legsikeresebb F1-es csapata révén, túl van az öt konstruktőri bajnoki címen, miközben Max Verstappen tavalyi szezon során a rekordot jelentő 15 futamgyőzelmet állította be, míg csapattársa, Sergio Perez pedig további kettővel járult hozzá.

A csapat tartalékpilótája Daniel Ricciardo lesz, aki visszatér a Red Bullhoz, miután tavaly év végén elvesztette a McLarennél az ülését. Korábban 2014 és 2018 között a Red Bullnál versenyzett, majd a Renault-nál és a McLarennél is eltöltött egy-egy két szezont, mielőtt elvesztette a helyét.

 

Forrás:  
Slide Up
x

Releváns cikkek