Quantcast
Legfrissebb híreink
Megjött az új Ferrari SF-23, nagyközönség várta a bemutatót
Fotó: Twitter @F1
Formula 1

Megjött az új Ferrari SF-23, nagyközönség várta a bemutatót

Megérkezett a Ferrari új SF-23-ra keresztelt autója, amit délben lehetett megtekinteni egy élő adás keretében.

A bemutató Olaszországban volt a fiorano-i versenypályán, ahol mondhatni egy nagy közönség üdvözölte a nézőket, és a tavalyi és egyben az idei Ferrari sofőröket. Ezek után a pilótáknak feltettek pár kérdést.

Carlos Sainznak ez volt az első élő bemutatója amióta a Ferrarinál van, és megkérdezték tőle, hogy ez milyen érzés.
“Ez páratlan, ez remek, ennyi év után, hogy nem lehetett itt Maranellóban bemutatni az autót, egy ilyen történelemdús helyen. Szerintem egyedül a Ferrarinak van ilyen egyedülálló atmoszférája, amit nagyon szeretek, és egy ilyen nap számomra a legkülönlegesebb, mint pilóta számára, és már én is nagyon várom, nem csak a közönség, hogy megláthassuk az új autót.”

“Egy ilyen bemutató mindig különleges. Mindig amikor elutazok Olaszországba, elkap a szenvedély, és bármikor ha eljövünk Maranellóba elképesztő amit látunk, rengeteg ember és rengeteg szenvedély; és ahogy Carlos mondta ez csak a mi csapatunké, a Ferrarié, és ez más csapatnak nem megadatott, ez teszi nagyon különlegessé. Fiorano is egy különleges hely egy autóbemutatóra, ilyen még nem történt meg azóta amióta a Ferrarinál vagyok, szóval nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, és hogy ennyi ember eljött ide.” – mondta Leclerc.

Ezek után lementek a színpadról a pilóták, ami miatt a közönség tapsviharba kezdett.

A pilótákkal való beszélgetés után Marco Gené kérdezett párat Frédéric Vasseur-től, mint például, hogy milyen érzés az, hogy ez az első bemutatója. A beszélgetés után lerántották a leplet az autóról, aminek az új festése mondhatni annyira változott [egy picit többet], mint az ellenfelüké, a Red Bull-é.

Reklám

Az autó bemutatása után még volt egy kis játék, amiben egy érme feldobásával eldöntötték, hogy ki fog elsőnek köröket megtenni a pályán. További beszélgetések után kinyitották a garázsajtót, és amíg Charles felkészült a köreire, addig még Carlosnak feltettek pár kérdést.

Lassan felkészítették az autót az indulásra, és Leclerc elment két körre a fiorano-i versenypályán. Ezek után Sainz váltotta Charlest.

Reklám

Forrás: Ferrari Youtube  

Releváns cikkek