Quantcast
Horner: A F1-nek szüksége van egy amerikai Verstappenre
Legfrissebb híreink
Horner: A F1-nek szüksége van egy amerikai Verstappenre
Fotó: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool
Formula 1

Horner: A F1-nek szüksége van egy amerikai Verstappenre

Christian Horner szerint, Logan Sargeant számára túlságosan határoltak az esélyek azt illetően, hogy bármilyen hatással is legyen a sportra Amerikában.

A brit elmondása alapján nem lesz túl sok esélye az amerikainak a Williamsnél, akik tavaly utolsóként végeztek a pont bajnokságban.

„Nagyszerű, hogy egy ilyen tehetség van ott, de limitálva lesznek a lehetőségei. A probléma főképpen az, hogy nem igazán érdekel senkit, ha a 13. avagy a 14. helyen végzel. Ez nem mozgatja meg az embereket.”

„Ha egy sokkal kompetitívabb autója lenne, akkor valószínűleg olyan hatással lenne, mint ahogy az volt Fernando [Alonso] Spanyolországra, avagy Checo [Pérez] Mexikóra.
Képzeljük csak el, hogy mi lenne, ha lenne egy amerikai Max Verstappen? Szükségünk van egy fiatal, tehetséges és versenyképes amerikai versenyzőre.”

A jelenlegi Forma-2-es mezőnyből, ahonnan Sargeant feljebb lépett, még Juan Manuel Correa és Jak Crawford rendelkezik amerikai állampolgársággal. Így még az ő számukra lehet esély a elhozni egy jobb kort következő években az amerikai autósport számára.

 

Forrás: racefans.net  

Releváns cikkek