Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Felipe Drugovich helyettesíti Strollt a szezon előtti teszteken
Stroll és Drugovich
Formula 1

Felipe Drugovich helyettesíti Strollt a szezon előtti teszteken

A Forma 2-es bajnok, Felipe Drugovich lesz Lance Stroll helyettese, miután a kanadai pilóta biciklis balesetet szenvedett, és nem tud részt venni teszteken.

Hétfő délután érkezett a hír, hogy az Aston Martin egyik versenyzője, Lance Stroll kisebb kerékpáros balesetet szenvedett, így nem tud ott lenni a szezon előtti tesznapokon. Stroll és a csapat is gyors felépülésre számít, de egyelőre a szezonnyitón való részvétele sem biztosított.

“Sajnálatos balesetet szenvedtem, miközben a szezonra való felkészülés során a biciklimmel edzettem. Célom, hogy minél előbb újra autóba üljek, és izgatottan várom az előttem álló szezont a csapattal. Motivált vagyok, hogy minél hamarabb felépüljek ebből a balesetből.”- írta Stroll a közösségi médiás felületein.

Nemrég bejelentették, Felipe Drugovich fogja átvenni a helyét mindhárom tesztnapon. A döntés logikus, hiszen ő az Aston Martin egyik tartalék pilótája. Csütörtötkön délelőtt fog tesztelni, délután Alonson a sor. A péntek-szombati felállás még nem tisztázott. Valószínűleg Bahreinben a szezonnyitón is őt fogjuk látni Alonso csapattársaként, ha Stroll nem épül fel addig.

Slide Up
x

Releváns cikkek