Quantcast
Legfrissebb híreink
Óriási fejlesztéssel készül a McLaren nyár közepére
Lando Norris, McLaren MCL60, makes a stop
Formula 1

Óriási fejlesztéssel készül a McLaren nyár közepére

Andrea Stella, a McLaren csapatfőnöke azt mondta, egy három lépcsős fejlesztéssel készülnek nyárra, amolyan B verzióval.

Stella az elejétől kezdve elégedetlen az MCL-60 teljesítményével, már februárban jelezte a csapatnak, hogy jobban kéne állniuk a fejlesztéssel. Most, két verseny után, ők az egyetlen csapat az AlphaTauri mellett, akik nem szereztek pontot.

Mindeközben, a csapat főhadiszállásán nagy változások történtek. James Key, a technikai igazgató elhagyta a csapatot, helyére a korábbi Ferraris David Sanchez jön.

“Az teljesítményjavulásnak már Bakuban érződnie kell.”- mondta Stella

“A bakui fejlesztésnek az autó olyan részein kell jelentkeznie, ahol érezhetően le vagyunk maradva. Ez csak az első lépés.”

“Lesz még egy másik nagy fejlesztés is, ami az autó több területét érinti majd. Ez sokkal látványosabb lesz, sokan amolyan B változatnak fogják nevezni.”

Reklám

“És tervezük egy második nagy fejlesztést, a szezon második felében, a nyári szünet után.”

“Tehát három fő lépésünk van: Baku, később – nem akarok dátumot mondani, de valamikor a nyári szünet előtt – és a nyári szünet után.”

“Reméljük mindegyikkel nyerhetünk néhány tizedmásodpercet, és közelebb leszünk ahhoz az ambíciónkhoz, hogy miénk legyen a 4. legjobb autó.”

 

Verstappen elmagyarázta, hogy miért Norris a legjobb barátja a mezőnyben

Reklám
Forrás: F1i.com  

Releváns cikkek