Quantcast
Legfrissebb híreink
Zak Brown egy bokszmeccsre hívta ki Toto Wolffot a Las Vegas Nagydíjra készülve
Fotó: McLaren
Formula 1

Zak Brown egy bokszmeccsre hívta ki Toto Wolffot a Las Vegas Nagydíjra készülve

Zak Brown egy bokszmeccsre hívta ki Toto Wolffot a Forma-1-es Las Vegas-i Nagydíjra készülve, a McLaren vezérigazgatója pedig Christian Hornerrel is megmérkőzne.

A Forma-1-ben soha se mondjuk azt, hogy soha, ugyanis úgy tűnik, Brown szívesen beszállna Christian Horner és Toto Wolff küzdelmébe, és maga is bevetne néhány ütést – szó szerint.

Még ebben az évben, első alkalommal fog a száguldó cirkusz a Las Vegasi pályán versenyezni, abban a városban, amely arról ismert, hogy a világ legnagyobb bokszmeccseinek ad otthont. Brown szeretné, ha a Forma-1 is beszállna ebbe a versenybe.
A McLaren vezérigazgatója felvetette, hogy bunyózzanak egyet a Mercedes-es kollégájával, Toto Wolffal, de azt nem árulta el, hogy az osztrák beleegyezett-e.

“Arról beszéltünk, hogy versenyzünk Christian ellen Silverstone-ban, mert régebben én is versenyeztem Christian ellen. Beszéltem erről Totóval, majd meglátjuk, hogy benne van-e.

“Amikor Vegasba megyünk, miről ismert Vegas? Esetleg egy kis bokszmeccsről? Én készen állok.”

A Sky Sports akiknek az interjút adta Brown, máris a “Slugger Brown” [magyarul Bunyós Brown] és a “Terminator Toto” becenevet adta a két bunyósnak.

A Forma-1 november 18-án, Las Vegasban fog versenyezni majd egy éjszakai futam keretei között.

A hátralévő kérdés már csak az, hogy ti kire fogadnátok, ha megvalósulna a bokszmeccs?

Russell: A Red Bull visszafogja az autóját, nehogy az FIA jobban megvizsgálja

Forrás: planetf1.com  

Releváns cikkek