Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Horner szerint csak Amerikában működnek a pilóta ceremóniák
Formula 1

Horner szerint csak Amerikában működnek a pilóta ceremóniák

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint Amerikán kívül nem válnának be a pilóta ceremóniák úgy, mint Miamiban.

A pilótákat egyesével bemutató ceremóniát 2017-ben próbálta ki a Liberty Media és most, a Miami Nagydíjon is sor került egyre, aminek LL Cool J volt a műsorvezetője. Lewis Hamilton többször is elmondta, mennyire tetszik neki a formátum, azonban mások inkább az ellenkező véleményen vannak. Szintúgy Horner.

“Más piacon vagyunk, ez egyértelmű. Látni, hogy a pilóták talán kissé esetlenek, néhányan. De ha ez egy új közönség felkarolása, akkor az a promóteren múlik. Engem inkább az érdekel, hogy mi történik, amint kialszanak a lámpák.”

A Red Bull pilótái is az elégedettlenek közé tartoznak. Sergio Pérez elmondta, hogy figyelembe kéne venni a versenyzők saját verseny előtti felkészülését, mivel a ceremónia közel van a futam kezdetéhez. Verstappen személy szerint nem akarna reflektorfénybe kerülni a versenyre hangolódás alatt.

“Szerintem rengeteg kísérletezés folyik” – tette hozzá Horner. “Ez egy új piac. Az amerikai sport más. Nem fogsz látni sofőröket, akik füstön át vonulnak Silverstone-ban.”

“Ez a különböző piacokon más és más. És persze meg lehet érteni a Liberty-t és a promótereket, akik különböző dolgokat próbálnak ki, mert más sportágakkal versenyeznek. De úgy gondolom, hogy ennek az egyensúlynak a megtalálása a helyes és megfelelő út.”

Elon Musk és Jeff Bezos fontolgatja a Forma-1-ben való részvételt

Forrás: racefans.net  

Slide Up
x

Releváns cikkek