Quantcast
Legfrissebb híreink
Így folytatja Hamilton Angela Cullen nélkül az edzést
Archive number: M367801
Formula 1

Így folytatja Hamilton Angela Cullen nélkül az edzést

Lewis Hamilton egyszer úgy jellemezte Angela Cullent, mint “az egyik legjobb dolog, ami történt vele”, de nemrég mégis szakított hosszú távú fizikoterapeutájától. Most felfedte új fitneszcsapatát.

Lewis Hamilton, Mercedes
Fotó: Mercedes AMG Petronas

Angela Cullen 2016-tól dolgozott együtt Hamiltonnal, és a paddock ismert arcává vált, mivel szinte minden egyes versenyen elkísérte a Mercedes pilótáját, aki beállította Michael Schumacher hét világbajnokibajnoki rekordját. Márciusban azonban Hamilton és edzője a közösségi médiában bejelentették, hogy többé nem fognak együtt dolgozni.

“Most kicsit máshogy vannak a dolgok. Két ember végzi a feladatokat. A csapat többi része maradt a régi. Angela és én tegnap is beszélgettünk, szoros kapcsolatban vagyunk.”

“Ahogy eddig is mondtam, eddig is benne voltunk a másik életében, a jövőben is keressük majd az alkalmakat, amikor együtt tudunk szórakozni. Akár ejtőernyőzünk, akár megmásszuk a Mount Everestet egyszer, ki tudja? Csak folytatjuk egymás útjának támogatását.”

“Ez a mostani felállás nagyszerű. Az egyik srác, Stevo, az első McLaren versenyem óta velem van, követett ide, amikor a McLarentől ide költöztem.”

“Ez nagyszerű, mert soha nem volt sok időnk…a hétvégék olyan zsúfoltak, hogy egy kicsit tudtunk beszélgetni a garázsban, de most egy kicsit izgalmasabb utazáson vagyunk túl együtt. De egyébként dolgozom valakivel az edzésen, ő itt van, Kylie, és akkor itt van Santi is.”

Reklám

A brit két ötödik helyezést, egy dobogót és két hatodik helyezést ért el, és most a Miami Nagydíj után a negyedik helyen áll a bajnokságban. Ezt követően Imola felé veszi az irányt a mezőny – ahol Hamilton tavaly a 13. helyen végzett.

hir

Forrás: f1.com  

Releváns cikkek