Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Hamisak Carlos Sainz Jr. sérülésről szóló hírek a közösségi médiában
Fotó: Scuderia Ferrari Press Office
Formula 1

Hamisak Carlos Sainz Jr. sérülésről szóló hírek a közösségi médiában

Carlos Sainz azt mondta, hogy teljesen jól érzi magát a Monacói Nagydíj előtt, és megvetette a közösségi médiában megjelent híreket, amelyek szerint egy futballmeccsen sérült meg.

A Ferrari versenyzője szerdán részt vett egy jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen az AS Monaco pályáján, a Stade Louis II-ben. Egy ponton látható volt, amint a lábát kezelik, ami miatt egyesek azt állították, hogy olyan sérülést szenvedett, ami veszélyezteti a hétvégi Monacói Nagydíjon való részvételét.
Sainz ma Monacóban azt mondta a médiának, hogy teljesen jól érzi magát, és soha nem volt kétséges, hogy képes lesz-e versenyezni a hétvégén.

“Nem tudom, hogy ez manapság a közösségi média miatt van-e, vagy csak az emberek próbálnak egy kis kattintásra szert tenni. Amatőr újságírásnak hívom, két vagy háromféleképpen. Egyszerűen haszontalan és felesleges olyan szalagcímet kreálni, aminek nincs alapja, vagy nincs információja”.

A Ferrari versenyzője elmondta, hogy egyre gyakrabban találkozik a róla szóló, nem ellenőrzött történetek megjelenésével.

“Mostanában egy kicsit több ilyen van a közösségi médiában, [például] a TikTokon.”

“[Ezek] tényleg megpróbálnak felhozni néhány hírt, hogy extra nézettséget és extra clickbaitet szerezzenek, és mindenféle információ nélkül próbálnak meg jóslatot adni arról, hogy mi fog történni vasárnap.”

A hét elején megjelent hírek szerint a Ferrari Lewis Hamiltont szeretné szerződtetni Sainz vagy csapattársa, Charles Leclerc helyére, azonban ezt már Frédéric Vasseur, a Ferrai csapatfőnöke is cáfolta a minap, amiről mi is írtunk.

Vasseur: A Ferrari nem tett szerződési ajánlatot Hamiltonnak

Azonban, Sainz elmondta, hogy ezeknek a híreknek sem szentelt figyelmet.

“Tudom, hogy az évnek abban az időszakában mindig elkezdődnek az ilyen jellegű pletykák [amikor mások szerződései lejárnak]. Ez a buta szezon időszaka. Másfél héttel ezelőtt én az Audihoz mentem, ahogy egy héttel ezelőtt Charles a Mercedeshez. Most pedig Lewis jön a Ferrarihoz. Ez az életünk története, amikor az év ezen időszakáról van szó. Elég régóta vagyok az F1-ben, több mint nyolc éve, hogy tudjam [hogy ez van].”

Azt azonban elismerte, hogy pályafutása korábbi szakaszában talán jobban odafigyelhetett volna a Hamilton-jelentésekre.

“Annak idején sokkal többet olvastam a médiát, és sokkal többet próbáltam [erről] megtudni. Most inkább a monacói hétvégémre koncentrálok, és egyszerűen nem érdekel, mit mondanak vagy csinálnak a többiek, inkább magamra koncentrálok, ez mindig jól működött számomra a múltban” – zárta Sainz.

Az F1 először készít közvetítést a Monacói Nagydíjról

Forrás: racefans.net  

Slide Up
x

Releváns cikkek