Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Norris izgatottan várja a McLarenben végbemenő változásokat
Formula 1

Norris izgatottan várja a McLarenben végbemenő változásokat

Lando Norris elmonda, hogy nagyon izgatott a McLaren csapaton belüli változásaival kapcsolatban.

Miután az elmúlt három szezonban egyre lejjebb csúsztak a bajnokságban, a McLaren idén újrarendezi a csapat technikai személyzeti hátterét. Többek között James Key, a McLaren technikai igazgatója is elhagyja a csapatot. Helyét a Red Bulltól távozó Rob Marshall és a Ferraritól érkezett David Sanchez veszi majd át 2024-től.

Nemrég Lando Norris is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

“Úgy gondolom, hogy jön néhány nagy név, ami mindig nagyszerű dolog, nagyszerű kiegészítés. Emberek, akik évek óta a sportágban vannak és döntő szerepet játszottak más csapatok sikerében.”

“A tudás az egyik legnagyibb dolog az F1-ben, szóval ilyen nagy neveket bevonzani… Nem mintha most rossz emberekkel dolgoznánk, mert ez nem igaz, csak az erő növelésével hatékonyabban versenyezhetünk a riválisokkal szemben, mint például a Mercedes, a Ferrari vagy a Red Bull.”

“Ez egy nagyon jó dolog, egyelőre még friss, de már történt néhány jó előrelépés a fejlesztési ütemben és hasonlókban, új ötletek, új perspektívák. Kíváncsian várom az év többi részét, és várom, hogyan megyünk téli szünetre majd, és hogyan tudunk jobban felkészülni 2024-re.”

Norris hozzátette, már alig várja, hogy megtapasztalhassa az új technikai személyzet munkáját, valamint a hamarosan üzembe lépő szélcsatornát és szimulátort, amelyen a McLaren a háttérben dolgozik.

“Azt hiszem, bizonyos értelemben igyekszem kevésbé foglalkozni a jövővel, de mikor szenvedsz és nehezek a hétvégid, akkor inkább tekintenél a jövőbe. Nagyon izgatott vagyok azért, amit a McLaren csinál és csinált, és a változások miatt, amelyek előtt állunk.”

Kirúgásokkal és új alkalmazottakkal futtatná fel a McLaren a szezonját

Forrás: f1.com  

Slide Up
x

Releváns cikkek