Quantcast
Legfrissebb híreink
Van még min dolgozni a Mercedesnél
Formula 1

Van még min dolgozni a Mercedesnél

Lewis Hamilton és George Russell is úgy érzi, van még min dolgozniuk a vasárnapi futamig.

Pénteken Hamilton volt a gyorsabb a két pilóta közül, 1:12,718-as időt futva a második szabadedzésen. Mikor Hamilton felidézte a napját, elmondta, hogy az autó nem érződött rossznak, vannak dolgok, amikkel még foglalkozni kell.

“Nem a legjobb, de nem is a legrosszabb. Szóval, mint mondtam, elég átlagosnak érződik. Csak elég göröngyös [a pálya], de szerintem mindenki küzd ezzel. Tehát, szerintem csak a menetstabilitáson és az egyensúlyon kell javítanunk és jók leszünk.”

“Imádok itt versenyezni. Attól a pillanattól, hogy kihajtasz a boxutcából, úgy érzed: igen, ez büntet. Az autó nem érződött rossznak, de van még munka vele.”

A Mercedes legutóbb Monacóba hozott egy nagy fejlesztési csomagot, ami után dupla pódiumot is ünnepelhettek, tehát egyértelmű a fejlődés.

“Nos, csak a tavalyi évhez tudom hasonlítani, és sokkal jobb, mint tavaly. A hátsó rész nem feltétlenül, de összességében van előrelépés, és határozottan érzem a Monacói fejlesztéseket.”

Reklám

George Russell nem sokkal, mindössze 0,027 másodperccel lemaradva végzett Hamilton mögött.

“Ez egy meglehetősen produktív edzés volt. Nem hiszem, hogy túl sok mindent kiolvashatunk a köridőkből. Nyilvánvalóan csináltunk egy időmérős szimulációt az edzés végén, amikor gyorsabb volt már a pálya.” – mondta Russell.

“Barcelona és ez, két teljesen más pálya. Barcelona egy szupersima, gyors pálya, ez pedig hihetetlenül hepehupás.”

“Úgy gondolom, még mindig hátul vagyunk, különösen az időmérős tempóban, összehasonlítva a Ferrarival és az Aston Martinnal. Valtteri [Bottas] gyorsnak tűnt, talán az egyik Alpine is.”

“De tudjuk, hogy a lényeg vasárnap jön. Ami akkor lesz, az számít. Holnapra esőt mondanak, meglátjuk, mi lesz.”

Reklám

Hamilton: Verstappen megdöntheti a győzelmi rekordomat, de dolgozom azon, hogy lelassítsam őt

Forrás: f1.com  

Releváns cikkek