Quantcast
Legfrissebb híreink
Sargeant: Kiábrándító az eredmény
Formula 1

Sargeant: Kiábrándító az eredmény

Így értékelik a Williams versenyzői a Belga Nagydíjat.

A Williams mindkét pilótája szerepelt a top 10-ben a rajt után, de a versenyt folyamán visszaestek a 14. és 17. helyre.

Alex Albont arról kérdezték, hogy meglepte-e a csapat vasárnapi eredménye.

“Kicsit igen. De csak azért, mert az első kerékcsere előtt nagyon jól mentünk, és azt hittem, az egész verseny ilyen lesz. Nagyon szenvedtem a közepeseken, nagy volt a gumikopás. Jó volt az egyenesbeli tempónk, az jó volt. Élveztem a versenyt, de a második szektorban lassúak voltunk, sokat csúszkáltunk, szóval trükkös volt.”

“Egy kicsit át kell gondolnunk ezt a hétvégét, mert erősebb hétvégének kellett volna lennie számunkra, mint amilyen lett. Ez a fajta leszorítóerő, amit itt használtunk, hasonló lesz Monzához.”

“Ez van, jól szórakoztam odakint, de nem az az eredmény, amit szerettünk volna, de arra fogunk koncentrálni… Valójában nem fogunk koncentrálni, tartunk egy kellemes nyári szünetet, majd újra fókuszálunk.”

Logan Sargeant hasonlóan érez a hétvégével kapcsolatban, mint Albon.

“Hogy őszinte legyek, nagyon jó volt az első négy-öt kör. Úgy érzem, túl későn álltunk ki először. Kicsit kiábrándító az eredmény.”

“Utána nagyon küzdöttünk a közepes gumin, hogy kitartson a végéig. Nem hiszem, hogy segített a helyzetünkön, hogy azonnal elkezdtünk csatázni a csere után, ami nem volt jó.”

“Nehéz nap ez, az biztos, nekem és Alexnek is. Küzdöttünk a gumiabroncsok kopásával, ezért meg kell néznünk, miről is van szó”

Verstappen Perezt megelőzve, sorozatban a nyolcadik nagydíját nyerte meg – Összefoglaló

Forrás: f1.com  

Releváns cikkek