Quantcast
Verstappen: Mindent ugyanúgy csinálunk, nincs ebben semmi titok
Legfrissebb híreink
Verstappen: Mindent ugyanúgy csinálunk, nincs ebben semmi titok
Fotó: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Verstappen: Mindent ugyanúgy csinálunk, nincs ebben semmi titok

Max Verstappen kijelentette, a csapatával arra fókuszálnak, hogy „mindent ugyanúgy csináljanak, mint eddig,” és folytassák a győzelmi sorozatot.

Nyolcszoros győzelmi sorozattal érkezett Verstappen hazájába, ahol igyekszik beállítani Sebastian Vettel rekordját, és megnyerni sorozatban a kilencedik futamot. A Red Bull mindeközben a 13. sorozatos győzelmére készül.

Verstappen elmondta, hogy mire készül a hazai futamán.

„Csak próbálok mindent ugyanúgy csinálni, mint eddig. De nyilván a nyári szünet után nem tudod, hogy hogyan vágj neki a dolgoknak.”

„A pályával és az előre jelzett időjárással is azt gondolom, hogy ez mindig egy kicsit bonyolultabb. Meglátjuk. Gyors autónk van, de ez megint arról szól, hogy mindent össze kell rakni, hogy egy igazán erős hétvége legyen.”

A hollandot ezután arról kérdezték, mekkora esélye van a Red Bullnak megtartani az eddigi 100%-os győzelmi arányukat.

Reklám

„Őszintén szólva nem hiszem, hogy túl sokat gondolkodunk ezen. Csak megpróbáljuk mindig a lehető legjobb autót pályára küldeni. Szerintem mindenki ezt csinálja.”

„Nyilvánvalóan nyerni szeretnénk, nincs ebben semmi titok. Ez az egyik kedvenc helyszínem, és itt nyerni…Mindig különleges, szóval ez a cél a hétvégén.”

Webber: Több tisztelet jár a Red Bullnak

Releváns cikkek