Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Lewis Hamilton tagadja, hogy dühös lenne Mercedesre, az idei autó miatt
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Lewis Hamilton tagadja, hogy dühös lenne Mercedesre, az idei autó miatt

Lewis Hamilton kitart amellett, hogy továbbra is remek a kapcsolata a Mercedesszel, annak ellenére, hogy nem hallgatták meg az aggodalmait a Mercedes az idei F1-es autójának fejlesztésével kapcsolatban.

A Mercedes hátulról kezdte a 2023-as F1-et, a szezonnyitó Bahreini Nagydíjat a negyedik leggyorsabb csapatként hagyta el.

Ennek következtében Hamilton levezette csalódottságát, azt állítva, hogy a Mercedes nem hallgatta meg a visszajelzéseit az autójuk fejlesztésével kapcsolatban.

“Tavaly voltak dolgok, amiket elmondtam nekik. Elmondtam a problémákat, amik az autóval vannak. Nagyon sok autót vezettem már életemben. Tudom, hogy mire van szüksége egy autónak. Tudom, mire nincs szüksége egy autónak. Szerintem ez tényleg a felelősségről szól.”

A nyári szünet előtt Hamiltont arról kérdezte az M4 Sport, hogy megromlott-e a kapcsolata a Mercedesszel emiatt.

“Azt hiszem, ebben a felhevült és intenzív sportban, amiben élünk, természetesen mindkét oldalon mindig vannak frusztrációk, és ami fontos, hogy továbbra is nyíltak legyünk és kommunikáljunk ezekről.

“Úgy gondolom, hogy folyamatosan fejlődsz ezeken a beszélgetéseken keresztül. Azt hiszem, a legfontosabb dolog az, hogy összehangoljuk, [hogy] merre tartunk.”

“Kétségtelen, hogy ebben a csapatban mindenki nyerni akar. A költségplafon és az új szabályok iránya váratlanul ért minket, és nem lehet csak úgy másolni és beilleszteni, és valami mást csinálni.”

“Fejlődni kell, és más irányba kell manőverezni. Ehhez időre van szükség. Vajon elég gyors volt? Talán nem, de a jó dolog az, hogy most leültünk, és azt mondtuk, hogy most már nyitottabbak vagyunk, talán ez az az irány, amerre mennünk kell, úgyhogy vizsgáljuk meg, és jövőre már a csúcson leszünk.” – tette hozzá.

Hamilton: A csapat rossz döntést hozott a kiállással

Slide Up
x

Releváns cikkek