Quantcast
Legfrissebb híreink
Lawson: A 11. helyen végezni kicsit csalódás
Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Lawson: A 11. helyen végezni kicsit csalódás

Liam Lawson akármennyire próbálkozott, nem tudott pontot szerezni az Olasz Nagydíjon.

Lawsonnak az sem segített, hogy csapattársa erőforrás meghibásodása a formációs körben, hiszen nem csak adatot és visszajelzést vesztett, amit Yuki Tsunoda szolgáltatott volna a verseny során, de nem volt senkije sem a hasonló autóba, akivel összehasonlíthatta volna magát.

“A 11. helyen végezni egy kicsit olyan, mint a második helyen, kicsit csalódás. valószínűleg megvolt a sebességünk, hogy pontszerző helyen végezzünk. Ez valami, amit meg kell vizsgálnunk. Rosszul rajtoltam, így ez biztosan nem segített.”

“Még mindig úgy érzem, hogy épp felzárkózom a körülöttem lévő srácokhoz, de határozottan egyre jobban érzem magam, szóval igen, nyilvánvalóan jó érzés két teljes versenyt a hátam mögött tudni.”

Liam Lawson, AlphaTauri
Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Miután bejelentették, hogy Daniel Ricciardo nem fog visszatérni a Szingapúri Nagydíjon sem, Lawsonnak biztosan lesz még egy esélye, hogy bizonyíthasson az AlphaTaurinál.

“Ezek a versenyek hosszabbak, mint megszoktam, szóval határozottan alkalmazkodok, de sokkal felkészültebbnek éreztem magam, mint a múlt hétvégén, úgyhogy ennek örülök.”

Míg most a nedves körülmények és a naptár leggyorsabb pályája miatti veszélyekkel kellett szembenéznie, Lawsonra a naptár vitathatatlanul legnehezebb versenye várja a szingapúri Marina Bay Street Circuit-en.

Marko: Az AlphaTaurival való együttműködés végig parázslott

Releváns cikkek