Quantcast
Legfrissebb híreink
Sainz és Gasly: Max egy különleges tehetség
Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool
Formula 1

Sainz és Gasly: Max egy különleges tehetség

Max Vertsappen korábbi csapattársai, Carlos Sainz és Pierre Gasly is a kétszeres világbajnok képességeit méltatta.

Carlos Sainz, Pierre Gasly

A holland pilóta az eddigi 14 versenyből 12-t megnyert, amivel jelentős előnyt szerzett az egyéni bajnokságban, és fél kézzel már fogja is a harmadik világbajnoki címét.

Sainz és Gasly szánt egy pillanatot arra, hogy megvitassák a Verstappen körüli zajt, ami már kiskoruk óta fennáll, és azt, hogy milyen hatást gyakorol ​​holland a sportra.
“Szerintem az, amiből sosem volt hiánya, az a felhajtás.”- kezdte a sort Sainz.

“Azt hiszem, már jóval a Forma-1-es debütálása előtt is felkapott volt. Amikor az F3-ban volt, már sok követője volt. Azt hiszem, az első évében az F1-ben, bejött és megrohamozta az F1-et.”

“Egyáltalán nem lep meg, mert mindig, mióta 2015-ben debütáltam vele…Mindig is láttam ezt a felhajtást, és mindig megértettem, mert nyilvánvalóan egy különleges tehetség és egy olyan valaki, aki a kezdetek óta nagyon-nagyon jól teljesít.”

Gasly Max Verstappen apjára, az ex-F1-es versenyzőre, Jos Verstappenre is rámutatott, miközben megerősítette Sainz dicséreteit.

“Már egészen kicsi korunktól kezdve egyértelmű volt, amikor gokartoztunk, már nagyon más volt a felhajtás körülötte, mint a többi pilóta esetében.”

“Az, ahogy az F1-be érkezett, fellépett, és átváltott a Red Bullra, csak felerősített mindent, ami ezután következett, de azt mondanám, hogy nem meglepő, hogy ma ott van, ahol van, és a következőkkel rendelkezik, különösen Hollandiában. Kívülről nézve nagyjából ő az ország ikonja.”

Verstappen-Norris páros? – “Én nyitott lennék rá.”

Releváns cikkek