Quantcast
Elindult a Rajtvonal Magazin!
Legfrissebb híreink
Elindult a Rajtvonal Magazin!
Rajtvonal Magazin

Elindult a Rajtvonal Magazin!

Kedves Olvasók! A mai napon hivatalosan elindult a Rajtvonal Magazin, Magyarország legújabb autósportokkal foglalkozó hírportálja. Majdnem egy év szervezés és munka után, mától megpróbálunk egy új színt vinni, az újságírás ezen világába.

Mi az a Rajtvonal Magazin?

A Rajtvonal Magazin egy dinamikusan fejlődő ifjúsági újság, ahol hétről-hétre frissülő autósportos hírekkel találkozhatnak az olvasók, felölelve a F1, F2-F3 szériáit, nyomon követve az alsóbb és párhuzamos kategóriákat, mint a F2-F3 utánpótlás szériákat és az Esportot is. Ez nekünk egy hobbi, nem egy munka, de próbálunk minél több energiát beleölni, hogy egyszer tényleges munkává fejlődhessen!

Kik vagyunk?

Hadd mutassuk be elsőként a főszerkesztőnket, Rába Ármint.
Ármin ötlete volt, hogy indítsunk egy autósporttal foglalkozó magazint, s ezzel kipróbáljuk az újságírás világát is. Az Ő irányítása alatt működik az oldal és ő is a legfőbb mozgatórugója a magazinnak.

A főszerkesztő helyettesünk pedig, Práder Patrik.
Patrik ugyanúgy cikkeket ír, viszont Ő ellenőrzi a többiek munkáját. Célja, hogy a lehető legszínvonalasabb legyen az újságírás, és szárnyaljon a magazin.

Reklám

További szerkesztőnk még Vass Levente, aki valós körülmények között versenyzik is a szerkesztés mellett, így tőle főképp szakmaibb, és technikai részletekben gazdag elemző cikkeket olvashattok.

Webfejlesztőink, Kodó Barnabás és Riger Róbert.
Barna és Robi rakta össze a weboldalt, hosszú, fáradtságos munkával. S Robi nem csak webfejlesztőként, hanem szerkesztőként is munkálkodik nálunk, szóval tőle is olvashattok majd cikkeket.

Előre is köszönjük a figyelmet és reméljük minél többen velünk tartotok. Rajtoljunk együtt!

A Rajtvonal Magazin szerkesztősége

Releváns cikkek