Quantcast
Nyári szüneti fejlesztéseink - Google News, Parc Fermé és még sok más!
Legfrissebb híreink
Nyári szüneti fejlesztéseink – Google News, Parc Fermé és még sok más!
Rajtvonal Magazin
Rajtvonal Magazin

Nyári szüneti fejlesztéseink – Google News, Parc Fermé és még sok más!

Hatalmas nagy örömmel jelentjük be a Szerkesztőség nevében, hogy mostantól a Google Newson is követhetitek a legfrissebb F1 híreket a Rajtvonal Magazintól! Ide kattintva olvashatjátok a híreket a Google Newson!

Ezek mellett az oldal sok fejlesztésen esett át az indulás során keletkezett leállás miatt, így az oldal gyorsabb és szinte 0 leállásra kell számítani. (Tehát az oldal kritikus hibája javítva lett)
Már szeptember előtt sikeresen elindítottuk a Parc Fermé oldalunkat, amit ide kattintva tekinthettek meg vagy a fő menün keresztül juthattok el.
Ezek mellett a böngészőtökön is kaphattok értesítéseket, ehhez engedélyezni kell az értesítések fogadását a böngészőtöknél és fel kell iratkozni a popupon keresztül! A rendszer ilyenkor küld egy próbát, de ez a mi tesztjeink során nem érkezett meg, így ne ijedjetek meg, ha ti se kaptok.
Az oldalon további fejlesztések is várhatóak, így ha szeretnétek, hogy a továbbiakban is üzemeljen a Magazin és szeretnétek, hogy minőségibb cikkeket írhassunk, akkor kérünk mindenkit, hogy támogassátok fennmaradásunkat, támogassátok a Rajtvonal Magazint!

Releváns cikkek