Quantcast
Legfrissebb híreink
Új munkatársakat keres a Rajtvonal Magazin!
Rajtvonal Magazin
Rajtvonal Magazin

Új munkatársakat keres a Rajtvonal Magazin!

Ha már egy jó ideje foglalkoztat téged is az autósport újságírás, és esetleg már voltak szárnypróbálgatásaid is ilyen téren, akkor itt a lehetőség arra, hogy a Rajtvonal Magazin szerkesztőségének a tagjává válhass!

Amennyiben mindened a Forma-1, ismered és érted a vele párhuzamos sorozatokat, például F2-F3, és szeretnél a Rajtvonal Magazin munkájába bekapcsolódni, akkor itt a lehetőség arra, hogy a szerkesztőségünkbe csatlakozhass! Főképp fiatalok jelentkezését várjuk, akikben pezseg az írás iránti vágy, de nem probléma, ha nem tartozol az ifjúság közé, hiszen a csapatunkban bármilyen korú tagokat elfogadunk!

Amit elvárunk:

 • Angol nyelv megbízható ismerete, legalább B1-es (CEFR) szint, nyelvvizsga nem kötelező
 • Jó magyar írás és kommunikációs készség
 • Pontosság, megbízhatóság
 • Napi szintű tájékozottság a nemzetközi (nem magyar F1-es szaksajtóban)
 • Heti 4-5 alkalommal való cikk írás

Ezen kívül előnyt jelent:

 • Német nyelvtudás és fordítási szintű ismeret
 • Korábbi tapasztalat szerkesztői területen
 • Jártasság a Forma-1 és egyéb autósportos kategóriák világában

Amit a jelentkezésnél elvárunk:

 • Egy rövid bemutatkozást magadról és kapcsolatodról az autósporttal
 • Egy rövid motivációs levelet arról, hogy milyen céljaid vannak a szerkesztőségünkben, hogy meggyőz minket arról, hogy hasznos tagja lesz a csapatnak
 • Kérünk, küldj számunkra két 400-600 szóból álló autósport témájú cikket, angol forrásból, amit lehetőleg forrásmegjelöléssel láss el

A dokumentumokat lehetőleg PDF-ben küldjétek el!

Amit nyújtani tudunk

Lévén, hogy ez egy hobbi projekt a szerkesztőség minden tagja számára, így sajnálatos módon fizetéssel még nem tudunk szolgálni, azonban, akit érdekelhet az újságírás világa és szeretne a jövőben ezen a területen dolgozni, annak ez egy lépcsőfok lehet az előre lépésben. Ugyanis a kiváló csapatunknak köszönhetően szinte bárki elsajátíthatja a cikkírás rejtelmeit, és egy tiszta képet kaphat az újságírás ezen oldaláról.
Tehát amellett, hogy cikkeket írsz az oldalra, egy nagy tapasztalat csomagot is gyűjthetsz, amivel akár más újságok érdeklődését is felkeltheted magad iránt.
Ezentúl arra is lehetőséged nyílik, hogy eljuss a különböző hazai autósport-rendezvényekre, mint például gokart pálya megnyitókra és egyéb más rallye eseményekre.

A jelentkezésedet az [email protected] címre várjuk, ahol a tárgy lehetőleg „RM újságírói felhívás” címet viselje.
Ha a jelentkezési folyamat után jónak értékeljük a munkádat, akkor egy email kíséretében egy online interjúra fogunk meghívni, ami után majd eldöntjük, hogy felveszünk-e a csapatunkba.

Sok sikert kíván a Rajtvonal Magazin szerkesztősége!

Rólunk

Releváns cikkek