Quantcast
Rólunk – Rajtvonal Magazin
Legfrissebb híreink

Mi az a Rajtvonal Magazin?

A Rajtvonal Magazin egy dinamikusan fejlődő ifjúsági újság, amely főképp a F1 és az egyéb autósportok iránti elhivatottságunk miatt létezik, ezért amennyi időt csak tudunk, mind azt az oldal és mind a saját írói fejlődésünkbe fektetjük bele, ami mindnyájunk számára véges, hiszen sokunk még iskolába és egyetemre jár.
A magazinon hétről-hétre frissülő autósportos hírekkel találkozhatnak az olvasók, felölelve a F1, F2-F3 szériáit, nyomon követve az alsóbb és párhuzamos kategóriákat, mint az Esportot is.
Ez nekünk egy hobbi, nem egy munka, de próbálunk minél több energiát beleölni, hogy egyszer tényleges munkává fejlődhessen!

Kik vagyunk?

Hadd mutassuk be elsőként a főszerkesztőnket, Rába Ármint.
Ármin ötlete volt még 2021 nyarán, hogy egy autósporttal foglalkozó magazint indítsunk, s ezzel kipróbáljuk az újságírás világát is. Az Ő irányítása alatt működik az oldal és ő is a legfőbb mozgatórugója a magazinnak.

A főszerkesztő helyettesünk pedig, Práder Patrik.
Patrik ugyanúgy cikkeket ír, viszont Ő ellenőrzi a többiek munkáját. Célja, hogy a lehető legszínvonalasabb legyen az újságírás, és szárnyaljon a magazin.

A lektorunk pedig nem más, mint Péter Márk, aki a szerkesztők munkáit ellenőrzi, de néha napján ő sem veti meg az írás tudományát, így tőle is lehetőségetek nyílik izgalmasabbnál-izgalmasabb cikkeket olvasni.

A továbbiakban még a grafikusunk és szerkesztőnk, Fábián Balázs, aki a szerkesztőségben főképp a szebbnél-szebb grafikákért felel. Viszont lehetséges, hogy az itteni pályafutása során szintén a szerkesztő csapatunk részévé válik, ezért ő tőle is olvashattok.

Webfejlesztőink, Kodó Barnabás és Riger Róbert.
Barna és Robi rakta össze a weboldalt, hosszú, fáradtságos munkával. S Robi nem csak webfejlesztőként, hanem szerkesztőként is munkálkodik nálunk, szóval ő általa is nyílik lehetőség az új hírek elolvasására.

Rába Ármin
Alapító, Főszerkesztő

Mióta az eszemet tudom, mindig is a családi program része volt a száguldó F1-es autók cirkuszát nézni, kezdve a Schumacher-érától, Räikkönen világbajnoki címén át Sebastian Vettel negyedik világbajnoki címéig, viszont komolyabban csak Nico Rosberg világbajnoki címe után kezdtem el követni a sportot. Sok éven át lelkes rajongója voltam a hazai autósport híroldalaknak, ezért is jutottam arra döntésre 2021. augusztusában, hogy én is autósportos magazint alapítsak. Remélem örömötöket lelitek az oldalunk böngészésében, és kellemes olvasást kívánok mindenkinek! #RajtvonalraFel

YouTube csatornaInstagram oldalLinkedIn
Práder Patrik
Főszerkesztő helyettes
Régebben a papám nézte vasárnap délutánoként a Forma 1-et, de akkor még nem igazán érdekelt. Kicsiként nem értettem, mi értelme van 300 kilométeren át körözni egymás után. 2018-ban ez megváltozott. Azóta követem szorosan a "vándorló cirkuszt", és próbálom minél jobban beleásni magam a sportba. Imádok könyveket olvasni és elemzéseket nézni. Próbálom ezt a tudást úgy továbbadni, hogy egyre több ember szeresse meg és kezdje el követni a Forma 1-et.
YouTube
Riger Róbert
Fejlesztő

2021. év végén kaptam rá a Forma 1, Drive to Survive című Netflixes sorozatára, aminek köszönhetően azóta egyre jobban kezdtem megszeretni a Forma 1-et. Az autóversenyzés mindig is érdekelt, édesapám nagy autósport rajongó is mind a mai napig, így kötődik hozzám az F1. 2022. elején az LFB Racing League közvetítéseinek a kommentátora voltam, ahol jobban megismerhettem mind a kommentátori, mind a versenyzői környezetet.

Twitch
Péter Márk
Lektor, Szerkesztő

Egy barátom szoktatott rá a hétvégi Formula 1-es futamok nézésére, és az általunk szimpatizált csapatok szurkolására. A 2022-es szezontól kezdve követem a műsort és azóta kezdtem el a Formula 1-es játékokkal is játszani, amatőr szinten. Főleg a lektori munkát látom el a magazinnál, de lehetséges, hogy egy-két cikket is olvashattok tőlem.

Instagram
Fábián Balázs
Grafikus, Szerkesztő

Már kisgyermek korom óta nagyon érdekel a Forma-1 világa. Az első futamomat még 2009-ben, 3 évesen néztem édesapám hatására. Azóta hatalmas rajongója vagyok a sportnak és minden futamot megnézek ha megtehetem. Már régóta érdekelnek a Forma-1-es híroldalak, ezért 2022. októberében, úgy döntöttem, hogy én is szeretnék egynek tagja lenni és grafikákkal és érdekes cikkekkel minél többet hozzátenni a Rajtvonal Magazin oldalához.

Instagram

Ahhoz, hogy minőségi újságírásban, hétről-hétre frissülő hírekkel részesítsünk titeket, ahhoz a ti támogatásotokat kérnénk!
Az oldal üzemeltetésének szintén komoly költségei vannak, és ahhoz, hogy a továbbiakban is olvasni tudjátok a cikkeinket, elemzéseinket és egyéb tartalmainkat, akkor arra bíztatnánk titeket, hogy támogassatok a munkáságunkat!

Ha támogatnátok minket, azt ide kattintva megtehetitek!