Quantcast
Legfrissebb híreink

Mi az a Rajtvonal Magazin?

A Rajtvonal Magazin egy dinamikusan fejlődő ifjúsági újság, amely főképp a F1 és az egyéb autósportok iránti elhivatottságunk miatt létezik, ezért amennyi időt csak tudunk, mind azt az oldal és mind a saját írói fejlődésünkbe fektetjük bele, ami mindnyájunk számára véges, hiszen sokunk még iskolába és egyetemre jár.
A magazinon hétről-hétre frissülő autósportos hírekkel találkozhatnak az olvasók, felölelve a F1, F2-F3 szériáit, nyomon követve az alsóbb és párhuzamos kategóriákat, mint az Esportot is.
Ez nekünk egy hobbi, nem egy munka, de próbálunk minél több energiát beleölni, hogy egyszer tényleges munkává fejlődhessen!

Kik vagyunk?

Hadd mutassuk be elsőként a főszerkesztőnket, Rába Ármin-t.
Ármin ötlete volt még 2021 nyarán, hogy egy autósporttal foglalkozó magazint indítsunk, s ezzel kipróbáljuk az újságírás világát is. Az Ő irányítása alatt működik az oldal és ő is a legfőbb mozgatórugója a magazinnak.

A főszerkesztő helyettesünk pedig, Práder Patrik.
Patrik ugyanúgy cikkeket ír, viszont Ő ellenőrzi a többiek munkáját. Célja, hogy a lehető legszínvonalasabb legyen az újságírás, és szárnyaljon a magazin.

A lektorunk pedig nem más, mint Tuzson Bence, aki a szerkesztők munkáit ellenőrzi, és tanácsadüként segít a gokartsportban való eligazodásban.

A továbbiakban még a grafikusunk és szerkesztőnk, Fábián Balázs, aki a szerkesztőségben főképp a szebbnél-szebb grafikákért felel. Viszont lehetséges, hogy az itteni pályafutása során szintén a szerkesztő csapatunk részévé válik, ezért ő tőle is olvashattok.

Webfejlesztőink, Kodó Barnabás és Riger Róbert.
Barna és Robi rakta össze a weboldalt, hosszú, fáradtságos munkával. S Robi nem csak webfejlesztőként, hanem szerkesztőként is munkálkodik nálunk, szóval ő általa is nyílik lehetőség az új hírek elolvasására.

Rába Ármin
Alapító, Főszerkesztő

Mióta az eszemet tudom, mindig is a családi program része volt a száguldó F1-es autók cirkuszát nézni, kezdve a Schumacher-érától, Räikkönen világbajnoki címén át Sebastian Vettel negyedik világbajnoki címéig, viszont komolyabban csak Nico Rosberg világbajnoki címe után kezdtem el követni a sportot. Sok éven át lelkes rajongója voltam a hazai autósport híroldalaknak, ezért is jutottam arra döntésre 2021. augusztusában, hogy én is autósportos magazint alapítsak.
A célom az volt, hogy egy friss és izgalmas platformot teremtsek az autósport szerelmeseinek, ahol híreket, interjúkat és izgalmas versenybeszámolókat találhatnak. Remélem örömötöket lelitek az oldalunk böngészésében, és kellemes olvasást kívánok mindenkinek! #RajtvonalraFel

YouTube csatornaInstagram oldalLinkedIn
Práder Patrik
Főszerkesztő helyettes
Régebben a papám nézte vasárnap délutánoként a Forma 1-et, de akkor még nem igazán érdekelt. Kicsiként nem értettem, mi értelme van 300 kilométeren át körözni egymás után. 2018-ban ez megváltozott. Azóta követem szorosan a "vándorló cirkuszt", és próbálom minél jobban beleásni magam a sportba. Imádok könyveket olvasni és elemzéseket nézni. Próbálom ezt a tudást úgy továbbadni, hogy egyre több ember szeresse meg és kezdje el követni a Forma 1-et.
YouTube
Riger Róbert
Fejlesztő

2021. év végén kaptam rá a Forma 1, Drive to Survive című Netflixes sorozatára, aminek köszönhetően azóta egyre jobban kezdtem megszeretni a Forma 1-et. Az autóversenyzés mindig is érdekelt, édesapám nagy autósport rajongó is mind a mai napig, így kötődik hozzám az F1. 2022. elején az LFB Racing League közvetítéseinek a kommentátora voltam, ahol jobban megismerhettem mind a kommentátori, mind a versenyzői környezetet.

Twitch
Fábián Balázs
Grafikus, Szerkesztő

Már kisgyermek korom óta nagyon érdekel a Forma-1 világa. Az első futamomat még 2009-ben, 3 évesen néztem édesapám hatására. Azóta hatalmas rajongója vagyok a sportnak és minden futamot megnézek ha megtehetem. Már régóta érdekelnek a Forma-1-es híroldalak, ezért 2022. októberében, úgy döntöttem, hogy én is szeretnék egynek tagja lenni és grafikákkal és érdekes cikkekkel minél többet hozzátenni a Rajtvonal Magazin oldalához.

Instagram
Tuzson Bence
Lektor

Tuzson Bence vagyok, ex-gokartversenyző. Versenyzői karrierem 2013-ben kezdődött, és egészen 2019-ig tartott, ahol sikerült egy magyarbajnoki és egy Európakupa-bajnoki címet bezsebelnem. Amióta az eszemet tudom, autósport rajongó vagyok. A versenypályán nőttem fel, és szeretném, ha ez végigkísérné az egész életemet. Ha már nem is vagyok aktív versenyző, a szimulátoros világban próbálok elhelyezkedni, viszont már csak hobbiszinten. A Rajtvonalnál célom, hogy segítsek az olvasóknak betekintést nyerni a gokartos világba, ezzel népszerűsíteni a sportot, hiszen véleményem szerint jelenleg a gokartsport nem kap elég támogatást, figyelmet és elismerést a mai világban.

FacebookInstagram
Lauter Péter
Szerkesztő

Lauter Péter vagyok. Jelenleg egy Pest megyei vidéki kisvárosban élek, a civil életben egy lemezgyártó cégnél dolgozom. A benzingőz a 2000-es évek elején csapott meg, kb. 8 éves koromban gyermekként. Schumacher ferraris úthengerének beindulásakor. Apai oldalon sváb felmenőim vannak, furcsán hangzik lehet, de őt úgymond a honfitársamnak tekintettem, sok német rajongóval együtt. Bárkiről is legyen szó, azóta is szimpatizálok a német versenyzőkkel. Jelenleg a Paddock Pass rovatnál vagyok, mindig is érdekelt a sportág múltja, ebben szeretnék jobban elmélyülni.

Ahhoz, hogy minőségi újságírásban, hétről-hétre frissülő hírekkel részesítsünk titeket, ahhoz a ti támogatásotokat kérnénk!
Az oldal üzemeltetésének szintén komoly költségei vannak, és ahhoz, hogy a továbbiakban is olvasni tudjátok a cikkeinket, elemzéseinket és egyéb tartalmainkat, akkor arra bíztatnánk titeket, hogy támogassatok a munkáságunkat!

Ha támogatnátok minket, azt ide kattintva megtehetitek!