Quantcast
Legfrissebb híreink

A magazin léte főképp a F1 és az egyéb autósportok iránti elhivatottságunk miatt létezik, ezért amennyi időt csak tudunk, mind azt az oldal és mind a saját írói fejlődésünkbe fektetjük bele, ami mindnyájunk számára véges, hiszen sokunk még iskolába és egyetemre jár. Tehát, ahhoz, hogy minőségi újságírásban, hétről-hétre frissülő hírekkel részesítsünk titeket, ahhoz a ti támogatásotokat kérnénk!
Az oldal üzemeltetésének szintén komoly költségei vannak, és ahhoz, hogy a továbbiakban is olvasni tudjátok az irományainkat, elemzéseinket és egyéb tartalmainkat, akkor arra bíztatnánk titeket, hogy egy pizza árával támogassatok meg a munkáságunkat! Amit támogatást kapnánk tőletek, csakis kizárólag az oldalra költenénk!

Ha támogatnál minket, azt az alábbi Támogatás Patreonon gombra kattintva megteheted! Ha Google Payen vagy bankkártyával támogatnál, a Támogatás bankkártyával gombra kattintva teheted meg!

Köszönjük a belénk vetett bizalmat, a legjobb tudásunk szerint fogjuk ezentúl is elétek tárni az F1-es s egyéb autósportos híreket!

A Rajtvonal Magazin szerkesztősége