Quantcast
Legfrissebb híreink
Gender Tamás Junior közel 100 versenyzővel küzd meg a Champions of the Future bajnokság keretein belül
Fotó: Gender Racing Team
Gokart

Gender Tamás Junior közel 100 versenyzővel küzd meg a Champions of the Future bajnokság keretein belül

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d’Argenton-ban a Circuit de karting du Val d’Argenton-on versenyez.

Öt kontinens közel 180 versenyzője között áll rajthoz a hétvégén a Champions of the Future második fordulójában Gender Tamás Junior. Az RGMMC szervezésében Franciaországban megrendezésre kerülő versenyen a HMA Academy utánpótlási rendszerének fiatal sporttehetsége az OK-Junior kategóriában 96 ellenféllel küzd majd a jó eredményekért Val D’Argentonban, ahol az OK kategóriában 82 versenyző indul.

A két kategóriában összesen közel 40 nemzet legjobbjai mérik össze tudásukat és felkészültségüket a Deux-Sèvres megyében 1996-ban létrehozott 1280 méteres versenypályán, amely olyan versenyzőket fogadott korábban, akik később az Forma1-ben is bizonyították képességeiket.

Gender Tamás Junior, Gokart, Gender Racing Team
Gender Tamás Junior – Fotó: Gender Racing Team

Köztük Lewis Hamiltont, Nico Rosberget, Fernando Alonsot, Robert Kubicat és Kimi Raikkönent. A nemrég megújult versenyhelyszínen, Franciaország egyik legszebb gokartpályára Gender Tamás Junior felkészülten érkezett egy nagyon rövid pihenő után.

Az Európa-bajnokság első, valenciai fordulója óta eltelt hetekben azonban tesztekkel, fizikai és mentális edzésekkel is készült a magyar sporttehetség, akinek a mostani versenyhétvége után ismét az Európa-bajnokságon szurkolhatnak majd!

A Hungarian Motorsport Academy utánpótlás nevelési rendszert a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. hozta létre és működteti.

A Champions of the Future nyitó fordulójában rajtolt a hétvégén Gender Tamás Junior

Releváns cikkek