Quantcast
Legfrissebb híreink
Megérkezett a Simboostr az F1 23-hoz!
Fotó: Simboostr.com
Esport

Megérkezett a Simboostr az F1 23-hoz!

Tegnaptól hivatalosan is elérhetővé vált a Simboostr az F1 23-as játékhoz, mely során az utolsó szakaszba lépett a béta teszt.

Mint ahogy arról már korábban a májusi interjúnkban írtunk, egy magyar szoftver és adat elemző cég azt a célt tűzte ki magának és a csakugyan csak újnak nevezhető szimulátoros adatelemzési piacon, hogy a versenymérnökkel nem rendelkező játékosokat segítsék az egyéni fejlődésük során.
A korábbi interjú során részletesen megkérdeztünk minden apró részletet a projekttel kapcsolatosan, mint a múltat s jövőt, amit mindenképpen ajánlunk a kedves olvasók figyelmébe.

Azonban a Simboostr elérte a tesztelés utolsó szakaszát, ami lehetővé teszi az F1 23-as játékhoz való használatát. Ez hatalmas előrelépés, mivel ez az eszköz lehetővé teszi számunkra, hogy részletesen áttekintsük teljesítményünket körről-körre, és kanyarról-kanyarra, hogy felismerjük, hogy hol fékeztünk túl erősen, vagy hajtottunk be helytelen kormányszöggel a kanyarba, amit a telemetrián keresztül láthatunk.
Emellett Alfie, a mesterséges intelligencia is segítségünkre siet, aki a kevésbé jártas telemetria-értelmező versenyzőknek nagy segítséget nyújthat különböző helyzetekben.

Az új bejelentéssel számos funkció kerül elérhetővé az F1 23-as játék kompatibilitása mellett, mint például a specifikusabb referencia idő állítás, ami a köreink másokhoz való hasonlítása terén lehet hasznos.
Bevezetésre került egy a korábbinál sokkal részletesebb fékanalízis, szűrési lehetőség játék, pálya, munkamenet és időjárás alapján.

A következő hetekben fog érkezni a “barát” funkció, amivel az ismerőseink-barátaink, avagy ligatársaink köreit tudjuk majd követni.
Ezek mellett pedig ami még szintén figyelemre méltó, a fejlesztő csapat a nyár során fogja elérhetővé tenni az autóbeállítás tanácsadás lehetőségét is, amivel testreszabható, saját autó beállításokkal tudunk majd tovább fejlődni Alfie segítségével.

Simboostr, F1 23
Ezen az oldalon láthatjuk a körben ejtett hibákat – Fotó: Simboostr.com

A bejelentésből az is kiderült, hogy akik a korábbi teszt időszakban részt vettek és legalább kétszer elindították a szoftvert, azok augusztustól kezdődően 3 hónapos ingyenes időszakot kapnak, ami egy 7000 forintos kedvezménnyel egyenlő. Aztán akik a 2. szakaszban is részt vesznek az elsővel együttvéve azok egy 1 éves kedvezményre jogosultak, ami 30000 forinttal egyenértékű.
Szóval ahogy az már az interjú során kiderítettük, olyan 7-8 dollár [kb. 2500 Ft] környékén kerül majd piacra a szoftver havonta, de per pillanat a hivatalos bejelentésig ez is csak egy találgatás még.

A tesztre június 18. és július 31. között lehet jelentkezni és ingyenesen kipróbálni, ami egy nagyszerű lehetőség lehet azok számára, akik komolyabban gondolják a versenyzésre való felkészülést és fejlődést.

A tájékoztató alapján a Catalunya (Spanyolország), Las Vegas (Amerika), Qatar (Katar) pályái még nem elérhetőek a webalkalmazásban, mivel új pályákról és Catalunya esetében módosított aszfaltcsíkról beszélünk, ezért ezeket a pályákat még az első 1-2 hét során nem tudjuk kielemezni.

Simboostr, F1 23
Ilyen módon lehet elemezni az adatokat, például esetünkben a spielbergi pálya 7-8-as kanyarját – Fotó: Simboostr.com

A Simboostr szoftverét itt lehet elérni, ahol az oldalukon való regisztráció után máris belecsobbanhatunk az adatok tengerébe. Emellett, kiemelten fontos a csapat számára a visszajelzések gyűjtése, ami a fejlesztéseket segítik, ezért ajánljuk a Discord szerverükre való fellépést is, ahol versenyhétvégéről-versenyhétvégére kiható köridő kihívás részesei lehetünk a többi versenytárssal szemben, akikkel a század és ezred másodpercekért küzdhetünk meg, miközben Alfie a virtuális versenymérnök sok-sok jó tanáccsal lát el minket körök után.

Emellett fontos kiemelnünk, hogy egy igen szimpatikus fejlesztőcsapatról beszélhetünk, ami már a korábbi tesztek és interjúk során is nyilvánvalóvá vált.
Kiss Szabolcs, a Simboostr ügyvezető igazgatója és alapítója pedig ezzel a hozzáállással folytatja a munkát.

“Mivel nekünk a továbbiakban is nagyon számít a visszajelzésetek, ha van bárkinek bármilyen ötlete vagy javaslata a szoftverhez, az nyugodtan írjon [a Simboostr csapatának]! Ne felejtsétek el, hogy ez a szoftver nektek készül, és mi az alapján szeretnénk ezt formálni, amire nektek igényetek van, és ez kifejezetten igaz a teszt utolsó szakaszára is!”

Így bátran keressétek a fejlesztőket a Discord szerverükön, ha bármi problémátok, avagy ötletetek lenne a Simboostr-el kapcsolatosan!

 

Simboostr: Nyílt béta teszt – Interjú a fejlesztőkkel

Forrás: YouTube - Simboostr Simboostr.com  

 

Releváns cikkek