Quantcast
Legfrissebb híreink
Íme az Audi új festése a jövőbeni F1-es autójukra
The vehicle shown is a concept vehicle that is not available as a production model.
Formula 1

Íme az Audi új festése a jövőbeni F1-es autójukra

Miután az Audi bejelentette a F1-be való csatlakozását, amiről mi is írtunk, bemutatták az első koncepcióautójukat.

A német autógyártó, kora reggel jelentette be a F1-be való csatlakozási szándékát, ami a 2026-tól bevezetésre kerülő motor szabályoktól fog megvalósulni.

Audi
Stefano Domenicali, Formula 1 Elnök and CEO, Mohammed ben Sulayem, a Nemzetközi Autómobil Szövetség (FIA) Elnöke, Markus Duesmann, Az AUDI AG igazgatótanácsának elnöke és Oliver Hoffmann, az AUDI AG igazgatótanácsának műszaki fejlesztésért felelős tagja – Audi Mediacenter

Az Audi megosztott az első képeket, hogy mégis hogyan nézne ki az autójuk a F1-be csatlakozás után, a Spa-Francorchamps-ban megtartott eseményén.

Hosszú hónapok spekulációi és merlegelései után, az Audi végre bejelentette, a F1-es motorgyártói szerepvállalásukat a 2026-os idény kezdéstől, amikor is az új motor szabályokat fogják bevezetni.
Nem mint saját csapatot indítva, hanem már meglévő csapatokkal összedolgozva. Viszont további részletek még megerősítésre várnak a csillagosok márkájától.

A pénteki Belga Nagydíjon az F1 és az FIA vezetőivel tartott különleges sajtótájékoztató után a különböző felek a Spa-Francorchamps-i boxutcába indultak, hogy felfedjék a 2022-es specifikációjú autó makettjét.

S mielőtt még bárki megörülne az Audi bejelntésének, az autómárka egy twitteres kommentben jelentette ki, hogy nem lesz elérhető ez a járművük az autópiacon, mint megvásárolható termék.

audi 1 | Rajtvonal Magazin

 

Borítókép: Audi Mediacenter

Releváns cikkek