Quantcast
Legfrissebb híreink
Slide Up
x
Horner: Ricciardo nagyon versenyképes
Formula 1

Horner: Ricciardo nagyon versenyképes

Miután kedden bejelentették, hogy Daniel Ricciardo az AlphaTauri versenyzője lesz, Christian Horner is dícsérte az ausztrált.

Ricciardo tesztelhetett Nagy-Britanniában a Red Bull színeiben, ahol összesen 109 kört tett meg. Egyes források szerint Ricciardo a leggyorsabb körével az első sorból indulhatott volna a múlt hétvégi Brit Nagydíjon.

Ugyanezen a napon jelentették be, hogy Nyck de Vriest kirúgták az AlphaTauritól, az ülését pedig az ausztrál pilóta kapja meg a Magyar Nagydíjtól kezdve. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint Ricciardo még mindig nagyon versenyképes pilóta.

“Remek volt látni, hogy Daniel semmit sem romlott mióta nem versenyez. A gumiteszten elért idejei nagyon versenyképesnek számítanak. Elég meggyőző nap volt. Izgatottan várjuk, hogy mit tartogat a szezon többi része Daniel számára.”

Ricciardo visszatérését az AlphaTauri csapatfőnöke, Franz Tost is örömmel fogadta. Tost reméli, hogy a csapat profitál De Vries leváltásából.

“Megtisztelő, hogy Danielt újra a csapatban láthatom. Nincs kétség a képességeit tekintve. Sokunkat már ismer, a beilleszkedéssel nem lesz gondja.”

“A csapat is profitálni fog a tapasztalatából, mivel Daniel nyolcszoros futamgyőztes. Meg szeretném köszönni Nycknek az értékes hozzájárulását a csapathoz, és a legjobbakat kívánom neki a jövőben.”

Slide Up
x

Releváns cikkek