Quantcast
Legfrissebb híreink
Japán után bizakodó a Ferrari, erőforrás csere jöhet
Formula 1

Japán után bizakodó a Ferrari, erőforrás csere jöhet

Bár a Ferrari Suzukában nem remekelt, emellett is van okuk az örömre, mivel az új padlólemezük elég hatékonynak tűnt az egész hétvége során. Sajtóhírek alapján pedig Austinban motort is cserélhetnek Charles Leclerc autójában.

A maranellói csapat nem lehet elégedett a Japánban nyújtott eredményével, ugyanis Carlos Sainz kiesésével már az első körben stratégiai hátrányba került a csapat. Mindezek ellenére van a Ferrari számára jó is a rosszban, időmérős teljesítményük alapján az idei utolsó fejlesztéscsomaguk egészen jól teljesített, versenybeli lemaradásukat is csupán a gumikopásnak köszönhették.

Ferrari

Leclerc szereplését a hétvégén egy régebbi erőforrás befolyásolta, amelynek hatására nagyjából húsz lóerő hátrányban volt az egyenesek mindegyikében. Egy újabb motorral valószínűleg megszerezhette volna a pole-t, mivel csapattársához és a két Red Bull-hoz képest is jelentős időt vesztett az egyenesekben.

Leclerc autójában motort cserélnek, amelyre az amerikai pálya pont ideális lehet. Így friss erőforrással vághat neki az utolsó négy versenynek a Ferrari pilótája, derült ki a Motorsport.com szerint.

 

 

Borítókép/képforrás: Twitter, @ScuderiaFerrari

Reklám

Releváns cikkek