Quantcast
Legfrissebb híreink
A Mercedes egyik fő szponzora csődöt jelentett, miután órákkal előtte felbontotta a csapat a szerződést velük
Formel 1 - Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Großer Preis von Mexiko 2022. Formula One - Mercedes-AMG Petronas Motorsport, 2022 Mexican GP.
Formula 1

A Mercedes egyik fő szponzora csődöt jelentett, miután órákkal előtte felbontotta a csapat a szerződést velük

A Mercedes egy kulcs szponzora az FTX, csődöt jelentett, miután a Formula 1-es csapat felbontotta a szerződést a kriptovaluta tőzsdével, az FTX-szel.

A cég a múlthéten válságba került, miután az Alpine egyik szponzorával, a Binance megmentésével kapcsolatos üzleti javaslatuk megbukott.
Ezzel együtt pedig az amerikai hatóság is vizsgálatot indít az ügyben, mivel a cég visszaélhetett az ügyfeleinek a bevételeivel.

Mercedes
Képforrás: Group Media Mercedes Benz

A kriptovalutával foglalkozó cég olyan szinten kapcsolódik a Formula 1 világához, hogy a Mercedes-el kötött szerződésük értelmében, a Mercedes W13-as autóin és a versenyzői ruháin is megjelentek a cég logói, mint ahogy az a fenti fotón is látható, az autó hátsó szárnyán.

Viszont a Brazil Nagydíj előtt eltüntette a csapat az FTX logókat, valószínűsíthetően az ügy miatt.

Viszont az FTX kriptó óriás nem csak a F1-ben volt jelen, hanem jövedelmező szerződést kötöttek az NBA-ben szereplő Miami Heattel, ahol ennek köszönhetően átnevezték a stadionjukat, FTX Arena-ra, valamint a Major Baseball League-ben, ahol a játékvezetők ruháin tűntek fel ezek a logók.

 

 

Borítókép: Group Media Mercedes Benz

Reklám

Releváns cikkek