Quantcast
Legfrissebb híreink
Magnussen: A Haasnak arra kell törekednie, hogy olyan nagy lépést tegyen, mint az Aston Martin
Fotó: Andy Hone / LAT Images/Haas F1 Team
Formula 1

Magnussen: A Haasnak arra kell törekednie, hogy olyan nagy lépést tegyen, mint az Aston Martin

Kevin Magnussen azt szeretné, hogy a Haas az Aston Martinhoz hasonlóan az élmezőnybe ugorjon.

A Haas tavaly a konstruktőri bajnokság nyolcadik helyén végzett, egy hellyel az Aston Martin mögött. Idén azonban a riválisok nagyot ugrottak előre, miközben a Haas továbbra is benne van az egyre szorosabbá váló középmezőny küzdelmében.

“Minden évben arról beszélünk, hogy milyen szoros az idei év, és idén minden bizonnyal ismét nagy lépést tettünk afelé, hogy még szorosabb legyen. Szóval szerintem nem lesz olyan, hogy az első versenyre eljutsz egy autóval, és meglátod, hogy hol vagy, és ott maradsz egész évben, és minden versenyen tudod, hogy a 8. vagy a 9. helyért, avagy bármi másért harcolsz.

“Idén mindent jól kell csinálnod ahhoz, hogy a nyolcadik vagy a hetedik legyél a legjobb a többi között. A középmezőny egyik csapata közel került az élmezőnyhöz, és idén más a rajtrács. Azt hiszem, ez volt az, ami egy kicsit meglepett.”

Magnussen szerint a Haas a holtszezonban elérte a várt nyereséget, de még többet kell megcélozniuk, hogy felzárkózzanak az Aston Martinhoz.

“Tudtuk, hogy idén lépni fogunk egy lépést az autóval, és magabiztosak voltunk ezzel kapcsolatban, ami meg is látszik a pályán. Megvan az a teljesítmény, amit reméltünk. A többi csapat is nagyon jó munkát végzett. Szóval még mindig ott vagyunk a középmezőnyben.

Reklám

“Természetesen szeretnénk az élmezőny felé kerülni, nagy lépést tenni, mint az Aston Martin. De ez az, amire a jövőben törekednünk kell.”

Briatore elmagyarázta, miért bátorította Alonsót az Astonhoz való csatlakozásra

Forrás: racefans.net  

Releváns cikkek