Quantcast
Legfrissebb híreink
Veszélyben van Brad Pitt és Lewis Hamilton F1-es filmje, minden felvételt le kell cserélni
Fotó: Mercedes AMG Petronas
Formula 1

Veszélyben van Brad Pitt és Lewis Hamilton F1-es filmje, minden felvételt le kell cserélni

A Brad Pitt főszereplésével készülő, Forma-1 ihlette film hatalmas csapást szenvedett, mivel szinte az összes létező felvételt nem lehet már felhasználni.

A felvételek túlnyomó többségét a szponzorváltás miatt kell letörölni és újra forgatni.

A Business F1 Magazine-nak nyilatkozva elmondta egy meg nem nevezett vezetője a filmnek

“A szponzorok mind megváltoztak, a már leforgatott jelenetek nagy részét már nem tudjuk felhasználni”.

A hirtelen megváltozott körülmények valószínűleg jelentős anyagi költséggel is járnak majd. A kifizetendő munkaórák növekedése ellenére a producerek állítólag több mint 20 millió dollárt költöttek arra, hogy egy teljes, replika F1-es autókból álló rajtrácsot építsenek. Nem biztos, hogy ezeket az eszközöket a szponzorváltással továbbra is fel tudják használni.

Amennyiben a filmet az Apple TV-n is bemutatják, nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy még nagyobb rajongótábort vonz majd az egyre növekvő F1-es sportághoz, azonban a hírek fényében ez csakugyan kérdőjelessé vált, hogy megvasul-e egyáltalán.

Reklám

Lewis Hamilton a film producere, és számos jelenet rendezésében is szerepet vállalt. A Mercedes pilótája reméli, hogy a film felülmúlja a Netflix Drive to Survive (Hajsza a Túlélésért) című sorozatának a hatását abban, hogy szélesebb közönséghez juttatja el az Forma-1-et.

“A filmet a világhírnévre szeretnénk feltenni: “Nem tudom, hogy ez lehetséges lett volna-e több mint 10 évvel ezelőtt, amikor a régi vezetőség volt a helyén. Ők talán nem tekintették volna ezt fontos lépésnek a sportág növekedése szempontjából.”

“De már láttuk a Netflix műsorának nagyszerű munkáját és hatását, és úgy gondolom, hogy ez új magasságokba emeli azt, ami még azon is túlmutat.”

Vettel többet nyerne Verstappennél, ha egy csapatban lennének

Reklám

Releváns cikkek