Quantcast
Legfrissebb híreink
Lewis Hamilton elárulta, miért hagyta el Angela Cullen a belső F1-es körét
Formula 1

Lewis Hamilton elárulta, miért hagyta el Angela Cullen a belső F1-es körét

Lewis Hamilton azt sugallta, hogy Angela Cullen készen áll arra, hogy búcsút mondjon az Forma-1-es életmóddal járó hihetetlenül kihívásokkal teli szerepnek.

Cullen hét évig volt Hamilton belső körének tagja, de a hónap elején tett bejelentést követően mostanra elváltak útjaik.
Természetesen a bejelentést követően azonnal megindultak a találgatások és pletykák, hogy miért szakított a duó, de Hamilton megerősítette, hogy egyszerűen arról volt szó, hogy Cullen váltani akart, miután annyi napot, hetet és hónapot töltött távol a családjától és a barátaitól az évek során.

“Ez egy hihetetlenül nagy kihívást jelentő szerep, azt hiszem, bárki számára, aki ilyen pozícióban van. Rengeteget kell utazni, sok időt kell távol tölteni a családtól, és hihetetlenül közel kerülsz a másikhoz.”

“Ha vacsorázol, a hétvégéken és utazás közben általában te, az edződ vagy a fizioterapeutád, a családod, vagy bármi is legyen az, ebben az értelemben hihetetlenül intim a dolog. Ennek köszönhetően pedig nagyszerű barátokká válhattok”

“Angela most éli az életét. Annyi nagyszerű ötlete van, hogy mit szeretne csinálni. Szinte minden nap beszélgetünk és üzengetünk. Még mindig együtt fogunk ejtőernyőzni, és mindig ott leszünk egymás életében. Egymáshoz ragadtunk, sajnos vagy szerencsére!
Átmentünk a nehezén, szóval hálás vagyok, hogy a kapcsolatunk olyan jó, mint amilyen [volt korábban], és azt hiszem, talán az egyik leghosszabb kapcsolatunk a sportban, szóval hihetetlenül hálás vagyok neki, és nagyon szeretem őt.”

Ami a lehetséges utódokat illeti, úgy tűnik, Hamiltonnak más szilárd kapcsolatai is vannak, amelyek segítenek neki a jövőben felkészülni a nagydíjhétvégékre.

Reklám

“Az egyik emberem például Steve-O, aki az első McLarennel töltött versenyem óta velem van, és segít nekem, akárcsak Santi.”

Hamilton szavai Cullennel kapcsolatban minden bizonnyal megfelelnek a valóságnak, ha az Instagram-fiókját vesszük alapul. Nemrég megosztotta, hogy egy epikus siklóernyőzésen vett részt, és elárulta, hogy ambíciói szerint szeretne egy F16-os vadászgépet vezetni.

Rosberg: Wolff még mindig a legjobb csapatfőnök

Forrás: planetf1.com  

Releváns cikkek