Quantcast
Legfrissebb híreink
Rally: Mi biztos, hogy felkészültünk a csatára!
Fotó: Hajóka SportFotó
Rally

Rally: Mi biztos, hogy felkészültünk a csatára!

Juhász Csaba beújított egy csinos navigátort a 2024-es raliszezonra, és egyből egy EB futamon indul vele.

2024-ben itthon kezded a raliverseny szezonodat. Hányadik éve is versenyzel? Szereted-e a magyar murvát?

Azt hiszem, hogy ez a 30. szezonom és remélem, hogy ez jól fog sikerülni. Igen, szeretem a murvás futamokat és vannak olyan gyorsaságik, amiket nagyon szeretek. Szerintem a murvás versenyzek igazából a rally versenyek. Ez az igazi Rally. És ez az egyik oka annak, hogy idén a hazai bajnokságban indulok, hogy az ORC Bajnokságban lesznek murvás futamok is. Mivel éveken át a Mitropa Kupában versenyeztem, ahol csak aszfalt futamok vannak, ezért ez már volt bennem egy hiányérzet. Amit most bepótolok.

Idén is a Mitsubishi EVO X.-el látunk a Rally Hungary-n csapatni Velezdi Eszter navigálásával. Hogy tervezed az első napi hét gyorsot?

A terveink szerint megnyomjuk a szombati napot, lesz ami lesz! Az a taktikánk, hogy gyorsak leszünk. Vasárnap 70 km-t teszteltünk és nagyon jónak éreztem az autót. Szerintem még sosem volt ilyen jó a kocsi, nagyon köszönöm a csapatnak a munkát, amit végeztek. Mindenkinek hálás vagyok, aki dolgozott az autón, hogy ilyen jó autót kaptam. Azt gondolom, hogy számunkra adott a lehetőség, hogy gyorsak legyünk, de azért ne felejtsük el, az ellenfelek is nyerni akarnak. Mi biztos, hogy felkészültünk a csatára!

Juhász Csaba, ERC
Juhász Csaba és Fotó: Hajóka SportFotó

Vasárnap, Iszka – Tés, és a Nagylőtér nevezetű gyorsok várnak rátok. Mentél-e már korábban ezeken?

Igen, tavaly már volt szerencsém ezeket a szakaszokat teljesíteni. Ez most jól jön nekünk, bár nagy előnyt nem jelenthet, mert azt gondolom senkinek sem újak ezek a szakaszok.

A zárónapra 88 versenykilométert szabtak ki rátok a fent említett három szakaszon. Ez kicsivel kevesebb mint az előző napi. Mennyire kell beosztani a kocsit, a gumikat, hogy meglássátok a céldobogót?

Nagyon. Az első napon nagyon rossz a rajthelyünk, szerintem nagyon rossz lesz a pálya minősége. Remélem megússzuk defekt nélkül a versenyt, és az már fél siker lesz a gumi kezelésre, és a versenyre nézve is.

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., P.O.P. Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Controll Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft, TT Sped Kft., Lubland Kft, Green Goes Kft.. FEEL-it Bt, GTT-Logistic Solution Kft., BB-Logistic Solution Kft., LetMeSolvelt Kft., Robinwork Kft., Choco-Milk Kft., Az “Infovárosok.hu hírportál hálózat”.

Hamarosan ismét itt a Szirmabesenyői Oldtimer Kiállítás és Szépségverseny

Releváns cikkek